Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow Ce spun ziarele
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

Ce spun ziarele
Bancile pot executa orice bun din proprietatea rau-platnicilor,
capcanele din spatele ansamblurilor rezidentiale, iar bugetul
de stat e alimentat cu 1,4 miliarde de banci
 
Serban Toader, senior partner al KPMG: A cheltui si a nu investi ar fi o greseala, titreaza Ziarul Financiar.
Romania nu a depasit criza inca si ramane vulnerabila, iar economia are nevoie de o reasezare la nivel structural, atat in sectorul public, cat si in cel privat, pentru a putea sa redevina competitiva si sa treaca la o crestere "sanatoasa", considera Serban Toader, senior partner al KPMG Romania.
Ce capcane se ascund in spatele ansamblurilor rezidentiale, ne spune  Capital.ro.
Reclamele la ansambluri rezidentiale au inceput sa se inmulteasca pe masura ce vanzarile dezvoltatorilor au scazut drastic. Preturi avantajoase, oaze de verdeata, suprafete generoase si personalizabile. Acestea sunt ideile pe care mizeaza vanzatorii de apartamente noi, insa, la o privire mai atenta, lucrurile nu sunt chiar atat de roz. Chiar daca in ultimii ani, dupa aparitia unor cazuri de genul Planorama, oamenii au devenit mai precauti in alegerea locuintei, pentru care sunt nevoiti sa se indatoreze pe 30 de ani, capcanele intinse de ansamblurile rezidentiale continua sa existe.

Cum scapa dezvoltatorii de penalitati cand nu livreaza la timp
, scrie Gandul.
Dupa ce multi dezvoltatori care nu au respectat termenele de livrare a locuintelor pe care le-au vandut s-au trezit cu procese din partea clientilor, un dezvoltator a gasit o solutie inedita de a scapa de plata penalizarilor. Astfel, cei care au cumparat un apartament in proiectul Planorama, au la dispozitie doua saptamani sa renunte la penalitatile pe care dezvoltatorul trebuie sa le achite pentru intarzierea predarii locuintelor, lucru ce va duce la realuarea lucrarilor si terminarea constructiei anul viitor.

Bancile alimenteaza bugetul cu 1,4 miliarde de euro. Cati bani le mai raman pentru creditare, ne spune Standard.ro.
Bancile comerciale au cumparat ieri titluri de stat denominate in euro, cu maturitatea de un an, in valoare de 1,4 miliarde de euro, la o dobanda de 4,25% pe an. La licitatie au participat 13 banci care au ofertat 1,759 miliarde de euro, dar Finantele au atras doar 81% din suma pe care institutiile de credit erau dispuse sa o investeasca.

Topul salariilor din energie, este prezentat de EVZ.
La cele mai mari companii din subordinea Ministerului Economiei, veniturile brute medii ale angajatilor trec de 2.500 de lei. Castigurile salariale din companiile de stat sfideaza criza. Desi consumul de electricitate si de gaze naturale a scazut, iar veniturile si profiturile au intrat la apa, acest lucru nu i-a impiedicat pe sefi sa acorde majorari salariale sau sa le tina pe loc.

Bancile pot executa orice bun aflat in proprietatea rau-platnicilor, chiar si in cazul creditelor cu buletinul, informeaza Gardianul.ro.
Din ce in ce mai multi romani care inainte de criza si-au “amanetat” veniturile pe 30-40 de ani, imprumutandu-se la banci, se confrunta in prezent cu reducerea drastica a bugetelor si incapacitatea de a-si plati ratele lunare. Avocatii afirma ca in functie de natura creditului, bancile vor gasi o modalitate de recuperare a imprumuturilor, insa pana la a alege solutia extrema, executarea silita, incearca sa negocieze cu clientul si sa-l convinga sa plateasca.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !