Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow Ce spun ziarele
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

Ce spun ziarele
Angajatorii romani sunt codasi la intentiile de
recrutare, cum interpreteaza bancherii rezultatele
alegerilor, iar Elvetia ajuta Romania si Bulgaria
 
Angajatorii romani sunt codasi la intentiile de recrutare, scrie Capital.ro.
Daca in urma cu un an, angajatorii din Romania erau printre cei mai optimisti din zona EMEA (Europa/Orientul Mijlociu/Africa) si din lume, schimbarile economice din acest an au facut ca situatia sa se schimbe radical, Romania ocupand ultimul loc in lume la intentiile de recrutare, potrivit unui studiu realizat de compania de resurse umane Manpower.
Banca Transilvania a fost evaluata la 600 mil. euro in urma tranzactionarii a 4% din capital, anunta Ziarul Financiar.
Actiunile Bancii Transilvania (TLV) au intrat de nou in atentia investitorilor dupa ce au facut ieri obiectul unor tranzactii in valoare de 102 mil. lei (24 mil. euro), prin care si-au schimbat proprietarul 4% din capitalul bancii. Acestea sunt cele mai mari tranzactii de la listarea bancii, in 1997. Transferurile s-au realizat cu jumatate de ora inainte de inchiderea sedintei de ieri pe segmentul de piata "Deal" unde se realizeaza de obicei tranzactiile mari negociate in prealabil intre doua parti.

Elvetia ajuta Romania si Bulgaria, ne informeaza EVZ.
Parlamentarii elvetieni au votat ieri in favoarea acordarii unui ajutor in valoare de aproximativ 170 de milioane de euro destinat Romaniei si Bulgariei. Fondurile fac parte din contributia Elvetiei la extinderea Uniunii Europene. Dupa ce Camera inferioara (Coniliul National) a Legislativului din Tara Cantoanelor a acceptat proiectul de ajutor financiar, si membrii Camerei superioare (Consiliul Statelor) au aprobat alocarea celor 170 de milioane de euro.

Economistii de la Citi si Moody’s dau sanse mici alegerilor anticipate. Cum interpreteaza bancherii rezultatul alegerilor, titreaza Gandul.
Bancherii de la Citi Bank spun ca PD-L ar putea forma un nou Guvern cu ajutorul parlamentar al "dezertorilor" din PSD sau PNL. "Probabilitatea alegerilor anticipate este mai degraba mica data fiind absenta unor stimulente puternice printre partidele mari pentru acest lucru. Faptul ca PSD si PNL vor ramane unite sau nu impotriva PD-L va detine un rol crucial in peisajul politic pe termen scurt", sustin Ilker Domac si Engin Dalgic, economisti in cadrul diviziei pe Europa de Sud-Est a Citi Bank, in cadrul unui raport.

Adio, Fly. «Bataie» pe cele 250 de licente de taxi pentru Aeroportul Henri Coanda, anunta Gardianul.
Dupa ce mai bine de cinci ani firma Fly Taxi a detinut monopolul pe Aeroportul Henri Coanda, joi 10 decembrie, Ministerul Transporturilor va deschide ofertele privind obtinerea permiselor de acces auto pentru activitati de taxi pe cel mai mare aeroport din tara. Daca in prezent Fly Taxi percepe doua tarife, respectiv un tarif pentru extraurban de 2,5 lei/km si un tarif pentru aeroport de 3,5 lei/km, de la inceputul anului viitor, cei peste 4 milioane de pasageri care tranziteaza aeroportul vor putea circula cu taxiurile la un tarif de circa 2,9 lei/km.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !