Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow Ce spun ziarele
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

Ce spun ziarele
Criza si impozitul forfetar au ingenunchiat peste 7.000 de agentii imobiliare,Oltchim face tranzactia anului, iar mii de angajati de la companiile in insolventa sunt pusi in dificultate
Criza si impozitul forfetar au ingenunchiat peste 7.000 de agentii imobiliare. Numaratoarea continua, scrie Capital.
Lipsa tranzactiilor imobiliare si impozitul forfetar introdus in luna aprilie a acestui an a dus la moartea a peste 7.000 de agentii imobiliare de cartier care functionau cu unu sau doi angajati. Jucatorii din piata de real estate estimeaza ca pana la finalul crizei economice, vor mai ramane cel mult 25% din cele circa 10.000 de firme de intermediere imobiliara active inainte de caderea economiei.

Oltchim face tranzactia anului, anunta EVZ.
Combinatul chimic trebuie sa plateasca pana vineri suma de 15 milioane de euro
pentru a nu rata achizitia petrochimiei de la Arpechim. Tranzactia prin care combinatul chimic de stat Oltchim Ramnicu- Valcea va prelua de la Petrom divizia de petrochimie (Petrochemicals Arges), de pe platforma Arpechim Pitesti, este aproape de finalizare.

Poti sa iti cumperi o casa ieftina?Da, ne raspunde Money.ro.
Poti sa iti cumperi o locuinta ieftina in Bucuresti? Cu siguranta, da. MONEY.ro a incercat sa identifice pasii ce trebuie parcursi pentru a-ti cumpara o casa pe care sa ti-o permiti. Am decis sa facem referire la o casa pe care ti-o permiti, pentru ca, inca de la inceput, trebuie clarificata notiunea de ieftin. „Termenul «ieftin» este relativ”, cred Ana si Razvan Rosulescu, proaspat proprietari ai unei locuinte dintr-un bloc nou. Pentru ei, „oricat ar fi de ieftin, raportat la salariile pe care le castigam in Romania, pretul unui apartament va fi tot timpul mare”. Astfel ca, in cele mai multe cazuri, utilizatorii finali, care vor sa cumpere o locuinta, vor apela la finantare bancara.

Mii de angajati de la companiile in insolventa sunt pusi in dificultate, titreaza Ziarul Financiar.
Cele mai mari 14 companii intrate in insolventa, majoritatea cu capital romanesc, au renuntat deja la 5.000 de angajati. Joburile a mii de angajati din companiile care au intrat in insolventa sunt amenintate, in conditiile in care actionarii, impreuna cu administratorii judiciari au dreptul legal sa desfaca toate contractele de munca, fara sa fie nevoie de parcurgerea procedurilor de concediere colectiva.

Cei care refuza vaccinul vor vor plati spitalizarea daca se imbolnavesc de gripa noua, informeaza Gardianul.
Toate persoanele care fac parte din grupele de risc stabilite de Ministerul Sanatatii pentru campania de vaccinare impotriva gripei pandemice si care refuza imunizarea vor fi obligate sa plateasca tratamentul, eventual spitalizarea, daca se imbolnavesc, a anuntat, ieri, Adrian Streinu Cercel, secretar de stat in Ministerul Sanatatii.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !