Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow Ce scriu ziarele
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

Ce scriu ziarele
Cum scapi de obligatia de a plati un
consultant fiscal, Petrom vrea sa ceara
bani de la stat, iar Statul si FMI vad o
crestere economica de 1,3% in 2010
 
10 momente de istorie ale ultimului an, scrie Standard.ro.
2009 ar putea fi considerat cel mai spectaculos an din ultimele doua decenii. 
Cea mai severa ajustare economica, de la +7% la -7% evolutie PIB, cel mai mare imprumut din istoria Romaniei, primul guvern care a cazut in Parlament si cea mai mica diferenta de scor la alegerile prezidentiale.

Cum scapi de obligatia de a plati un consultant fiscal, ne informeaza Capital.
Internetul a ajuns o piedica in monopolul consultantilor fiscali, carora statul le-a dat pe mana, prin lege, afaceri de zeci de milioane de euro. Din 2010, toate declaratiile privind impozitul pe profit depuse de firme trebuie sa fie certificate de un consultant fiscal, potrivit modificarilor aduse in 2007 la codul de procedura fiscala. La 660.000 de firme platitoare de impozit, cei 2.000 de consultanti fiscali ar putea avea venituri de 31 de milioane de euro pe an, in conditiile unui tarif de 200 de lei pentru avizarea unei declaratii.

Petrom vrea sa ceara bani de la stat, anunta EVZ.
Directorul general al Petrom, Mariana Gheorghe, a declarat, ieri, ca va purta discutii cu oficialii viitorului guvern pentru a-i convige sa participe la o eventuala majorare a capitalului companiei petroliere, necesara pentru continuarea investitiilor.

Romanii taie electrocasnicele de pe lista de cadouri, scrie Gandul.
Doi din zece romani spun ca nu au bani de cadouri in acest an. In 2008 aceasta categorie nu a existat, cel putin in sondaje. Din cauza crizei, romanii fac cadouri care necesita mai putine resurse financiare, chiar si de Craciun. Astfel, mai mult de jumatate dintre concetatenii nostri si-au propus sa puna sub brad, pentru cei dragi, dulciuri de sezon, pentru haine si incaltaminte optand circa 40% dintre acestia. Decoratiuni, jocuri si jucarii vor fi facute cadouri de circa un sfert dintre romani, cu ocazia Craciunului din acest an. In schimb, spre deosebire de anul trecut, mai putini dintre noi vom primi de la Mos Craciun in dar cadouri mai scumpe, precum electrocasnicele.

Actiunile Oltchim au fost suspendate de la tranzactionare, scrie Money.ro.
Actiunile Oltchim au fost suspendate de la tranzactionare la ora 10:46, anunta BVB. Compania spune ca a luat aceasta decizie "pentru a asigura accesul egal la informatie al actionarilor si investitorilor" inaintea unui eveniment care poate sa influenteze pretul actiunilor.

Statul si FMI vad o crestere economica de 1,3% in 2010, titreaza Romania Libera.
» Contractia economica va fi in acest an de 7%, iar PIB-ul va creste in 2010 cu 1,3%, a declarat joi Jeffrey Franks, seful misiunii Fondului Monetar International (FMI) in Romania. De asemenea, FMI a agreat cu Ministerul Finantelor reducerea cheltuielilor bugetare cu 2,5% din PIB pentru 2011.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !