Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow Ce scriu ziarele
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

Ce scriu ziarele
In criza, bulgarii au economisit cu 50% mai
mult decat noi, dezvoltatorii imobiliari au de
primit bani "grei" in 2010, si Dacia a gasit
reteta succesului, Ford inca o mai cauta
 
In criza, bulgarii au economisit cu 50% mai mult decat noi, scrie Gandul.
Un roman are depusi la banca 1.034 de euro, fata de 1.549 euro, cat are un bulgar.
Romanii se afla pe ultimul loc in regiune cand vine vorba despre banii pe care au reusit sa-i puna la banca, in timp ce cehii economisesc de aproape sase ori mai mult. Doar 1.034 de euro contine in medie un depozit bancar in Romania, cu 33% mai putin decat in Bulgaria, unde depozitul mediu pe cap de locuitor este de 1.549 de euro si aproape de nivelul din Turcia (1.196 euro), arata un studiu efectuat de compania de consultanta A.T.Kearney.

Reforma sistemului bancar, titreaza Standard.ro.
Sistemul bancar cuprindea in 1989, alaturi de BNR, patru institutii specializate in finantarea unor sectoare specifice. Banca Romana de Comert Exterior, redenumita dupa 1990 Bancorex, era specializata in finantarea intreprinderilor de comert exterior si detinea cea mai mare parte a rezervelor valutare ale tarii.

Ce dezvoltatori imobiliari au de primit bani „grei” in 2010, informeaza Capital.
UpGround Estates, BelRom sau South Pacific sunt printre putini dezvoltatori care au reusit sa atraga investitori strategici in ultimul an si jumatate, cand majoritatea companiilor s-au luptat cu falimentul. Cele trei companii sunt pe lista scurta a dezvoltatorilor care urmeaza sa primeasca zeci de milioane de euro in decursul anului viitor, dupa ce au vandut cladiri de birouri, centre comerciale sau ansambluri rezidentiale.

Dacia a gasit reteta succesului, Ford inca o mai cauta, anunta EVZ.
In timp ce Dacia a livrat la export, in primele zece luni ale anului, 195.000 de autovehicule numai in Europa, Ford a realizat luna trecuta, primul transport de autoutilitare Transit Connect, asamblate la Craiova. Reprezentantii companiei au refuzat insa sa spuna despre ce numar de masini a fost vorba, dar isi propun pentru 2010 investitii de 675 de milioane euro si o capacitate maxima de productie de 300.000 de vehicule pe an.

Un manager de proiect pe fonduri europene pentru HR care lucreaza 4 ore pe zi poate castiga 5.700 de euro pe luna, scrie Ziarul Financiar.
Expertii care implementeaza proiectele care presupun obtinerea unei finantari de la Uniunea Europeana in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resursei Umane (POSDRU) castiga intre 100 si 300 de lei pe ora, adica de la 24 la 70 de euro pe ora, in functie de experienta profesionala.

Cum va influenta consumul cresterea economica in 2010, titreaza Romania Libera.
» Consumul ar putea sa scada cu 5% din produsul intern brut (PIB) anul viitor, in conditiile in care revenirea economiei ar fi de dorit sa se bazeze in special pe investitii si exporturi, si mai putin pe consumul privat, sustin specialistii.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !