Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow Ce scriu ziarele
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

Ce scriu ziarele
Criza a inchis deja 47 de publicatii, angajatii
romani, de doua ori mai loviti de criza decat ungurii
si cum de nu a mai ajuns cursul euro la 4,7 lei ?
 
 Criza a inchis deja 47 de publicatii. Lista e deschisa, scrie Capital.
Industria media din Romania a fost lovita in plin de criza economica. Revenirea veniturilor din publicitate la un nivel acceptabil este asteptata doar in 2012, dupa un 2010 la fel de slab si un usor reviriment in 2011. Una dintre cele mai mari tranzactii din lume consemnata anul acesta a fost incheiata pe piata media.
Angajatii romani, de doua ori mai loviti de criza decat ungurii, anunta Gandul.
Criza a redus cu 8% numarul angajatilor din Romania, fata de 6% in Bulgaria si 4% in Ungaria. Angajatii romani au resimtit mult mai acut efectele crizei decat bulgarii, ungurii si polonezii, tinand cont numai de numarul locurilor de munca desfiintate in perioada septembrie 2008 - septembrie 2009.

De ce tine cont asiguratorul cand iti asigura locuinta, ne informeaza EVZ.
Cele mai importante criterii in evaluarea si calcularea politiei sunt anul constructiei, materialele folosite si zona seismica. In ultimii ani, s-a dovedit ca o casa asigurata te poate salva de foarte multe costuri, mai ales in cazul proprietarilor de imobile aflate in zone cu un grad ridicat de risc.

Medierea, sursa nefolosita de economii pentru bugetul Justitiei, scrie Standard.ro.
Medierea ar putea reduce semnificativ costurile suportate astazi de statul roman pentru functionarea Justitiei. Aceasta modalitate de rezolvare a conflictelor nu este insa suficient de bine cunoscuta si promovata, desi Romania are legislatia necesara.

Cum de nu a mai ajuns cursul euro la 4,7 lei?, ne spune Ziarul Financiar.
Euro se pregateste sa incheie anul in apropiere de 4,2 lei, nefiind exclus sa coboare chiar sub acest prag, in pofida unor prognoze pesimiste de la unii analisti bancari care il vedeau chiar la 4,7 lei. Cine a anticipat corect acum sase luni stabilitatea cursului din ultimele trei trimestre ale anului? Majoritatea analistilor au tinut pe parcursul anului prognozele de curs pentru decembrie in intervalul 4,1-4,3 lei pentru un euro, anticipand corect ca BNR nu va permite o depreciere suplimentara a cursului.

Fara ofertanti la privatizare, Avioane Craiova este la un pas de faliment, anunta Romania Libera.
Fostii salariati ai societatii si-au castigat in instanta salariile restante pe ultimele luni lucrate in fabrica. Societatea ar avea de platit salariatilor restante de cel putin 1,5 milioane lei si risca masuri de executare silita daca nu face rost de fonduri pentru plata datoriilor.

Clientii caselor de schimb pot solicita anularea tranzactiilor valutare, titreaza Gardianul.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului (ANPC) modifica legea privind activitatea caselor de schimb valutar, prin impunerea unor reguli mult mai stricte in ceea ce priveste modul de afisare a cursurilor practicate atat in interiorul, cat si in exteriorul acestor unitati. Astfel, “daca operatorul economic percepe comision pentru operatiunile de schimb valutar, cursurile de schimb afisate vor include si comisioanele practicate (in sensul afisarii valorilor calculate dupa aplicarea comisionului casei de schimb valutar)”, se arata intr-un comunicat al ANPC.
 
Sursa: Avocatnet.ro
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !