Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow Ce scriu ziarele
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

Ce scriu ziarele
Ce castiga statul si cat pierde tara de pe urma
concediilor fara plata, Craciun de criza, intre
ieftiniri si falimente, iar 372.000 datornici la firmele
de telefonie mobila risca sa nu obtina credite
 
 Ce castiga statul si cat pierde tara de pe urma concediilor fara plata, scrie Capital.
Am economisit sau am pagubit? Cele 1,6 miliarde de lei pe care Finantele spera sa le treaca la activ ne costa disfunctii grave in domeniile sanatatii, justitiei, administratiei si accesarii fondurilor europene.
Cazul socant al bebelusului ars in incubator a dezvaluit problemele unui sistem sanitar bolnav. In timp ce asistenta se apara spunand ca era singura in tura de noapte fiindca restul colegelor se aflau in concediu fara plata, parintii copilului au actionat spitalul in instanta, cerand despagubiri de un milion de euro.

Craciun de criza, intre ieftiniri si falimente, scrie EVZ.
Anul acesta, importurile de produse agroalimentare s-au redus, iar producatorii interni anunta ca nu vor majora preturile cu ocazia sarbatorilor de iarna. Mihai Ionescu, presedintele Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania (ANEIR) considera ca de sarbatori, nu vom avea aceeasi abundenta a produselor din import ca in anii trecuti.

Radulescu, BNR: Singurul avantaj in 2010 este ca nu mai avem alegeri, titreaza Ziarul Financiar.
Singura sansa a Romaniei, anul viitor, se leaga de faptul ca a scapat de alegeri si, cel mai probabil, Guvernul va pune in aplicare toate masurile impopulare, dar necesare, amanate in 2009, a declarat Eugen Radulescu, director in BNR, intr-un interviu acordat in exclusivitate publicatiei Gandul. Anul 2010 va marca, dupa cum spune Radulescu, punctul de cotitura pentru urmatorii 4-5 ani sau chiar mai mult: fie se fac reforme, fie ratam obiective ca trecerea la euro sau relansarea sanatoasa a economiei.

372.000 datornici la firmele de telefonie mobila risca sa nu obtina credite, anunta Gandul.
Bancile ar putea refuza la creditare romanii cu restante la mobil, canalizare sau curent electric
Romanii care au omis sa isi achite la timp facturile la mobil ar putea avea surpriza sa constate, in scurt timp, ca, pe langa faptul ca nu mai pot obtine un credit la banca, nu mai primesc energie electrica sau compania de utilitati nu le mai ridica gunoiul. Operatorii de telefonie mobila abia asteapta sa poata raporta date despre clientii lor la Biroul de Credit, ca astfel sa poata avea acces la informatii despre alte restante ale acestora la banci sau companii de leasing, sau, in viitor, la utilitati.

Pensiile ingheata la nivelul din octombrie, anunta Romania Libera.
Pentru anul viitor, valoarea punctului de pensie va fi mentinuta la nivelul din luna octombrie 2009, conform prevederilor proiectului de buget pe 2010. Astfel ca pentru inca un an vom avea o derogare de la Legea pensiilor. Pentru 2010, pensia lunara de asigurari sociale va fi limitata la 701,2 lei ca urmare a mentinerii valorii punctului de pensie la nivelul din luna octombrie 2009, de 732,8 lei, dupa cum se prevede in proiectul bugetului asigurarilor sociale de stat.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !