Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow Ce scriu ziarele
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

Ce scriu ziarele
Locuintele executate silit, o enigma pentru cumparatori,
buget de criza cu prime de vacanta duble sau triple,
iar BNR arata vinovatul pentru dobanzile mari: statul roman
 
Pariuri pe pretul apartamentelor, scrie Ziarul Financiar.
Consultantii imobiliari spera la un an fara modificari semnificative ale preturilor apartamentelor din Bucuresti si apreciaza ca prima parte a anului poate aduce ajustari doar in jos, in conditiile in care contextul economic ramane nefavorabil.
„Prima Casa” 2 ar putea creste plafonul de garantare la 70-80.000 de euro, ne spune Capital.
Printre punctele de discutie cu privire la modificarea programului guvernamental „Prima Casa“, ce va avea loc astazi la ora 18:00, este inclusa si cresterea plafonului de indatorare a solicitantilor la peste 60.000 de euro. Acesta masura ar putea conduce la o noua destabilizare a preturilor, potrivit consultantilor imobiliari din piata.

Locuintele executate silit, o enigma pentru cumparatori, ne informeaza EVZ.
Preturile ridicate ale locuintelor executate silit de catre banci fac sa isi gaseasca cu greu un cumparator. Asta si pentru ca putine dintre imobile pot fi vazute inainte de a participa la licitatie, al carei anunt nu este insotit nici macar de poza, in cele mai multe cazuri.

Buget de criza cu prime de vacanta duble sau triple, titreaza Romania Libera.
Reducerea cheltuielilor bugetare si "stransul putin din dinti" invocat de premierul Boc pentru iesirea din criza nu se aplica in 2010 tuturor: unii bugetari vor incasa consistente prime de vacanta. Fata de sumele estimate a se fi cheltuit in tot anul 2009, sumele destinate primelor de vacanta in 2010 cresc, per ansamblu, cu 32,66%, ajungand sa cumuleze circa 71,67 milioane de euro.

Statul isi fura singur caciula vanzand locuintele ANL prin programul “Prima Casa”, scrie Gardianul.
Desi “Prima Casa” se afla in stand by din lipsa unei stabilitati legislative, ministrul dezvoltarii regionale si turismului, Elena Udrea, are in plan sa vanda noua mii de locuinte ANL prin intermediul programului guvernamental. Analistii sustin ca astfel statul “isi fura singur caciula”, in conditiile in care apartamentele construite prin intermediul Agentiei Nationale pentru Locuinte (ANL) se platesc cu bani garantati tot de catre stat. Mai mult, ei sustin ca in mare parte chiriasii ANL nu se califica pentru obtinerea unui credit, nici macar in conditiile in care acesta este garantat.

BNR arata vinovatul pentru dobanzile mari: statul roman, titreaza Gandul.
Banii bancilor sunt scumpi pentru romani pe timp de criza nu numai din cauza riscurilor mai mari sau a dorintei de castig a bancherilor, ci si pentru ca statul se imprumuta masiv de la institutiile bancare pentru a putea plati pensiile si salariile. O spune voalat chiar Banca Nationala a Romaniei (BNR), cu ocazia primei sedinte de politica monetara din 2010.
 
Sursa: Avocatnet.ro
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !