Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow Ce scriu ziarele
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

Ce scriu ziarele
Vladescu: nu a fost luata o decizie in cazul taxei pe fast-food, scrie Capital.
Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, a declarat, joi, ca nu exista o decizie in legatura cu impunerea unei taxe pe fast food, ci doar o idee si ca ramane de vazut daca aceasta va fi aplicata.
Cum sa-ti „optimizezi” fiscal impozitul pe castigurile la Bursa, informeaza Ziarul Financiar.
Investitorii de pe Bursa trebuie sa plateasca incepand din acest an impozit pe castigurile obtinute pe piata de capital. Totusi, acestia au la indemana cateva metode pentru a ocoli impozitul din tranzactii bursiere.

De frica BNR, bancherii au dus leul la cel mai bun curs din mai 2009, scrie Gandul.
Fortate sa-si majoreze capitalul cu sute de milioane de euro, pe care le-au schimbat in lei, bancile au apreciat leul. Cu ajutorul catorva sute de milioane de euro de la ban­cheri, leul s-a apreciat miercuri cu 1%, cursul anuntat de Banca Nationala a Romaniei (BNR) fiind de 4,1620 de lei/euro, cu 4,57 bani mai mic decat cel anuntat. Aprecierea puternica nu a avut loc datorita unor rezultate mai bune ale economiei locale sau in urma unui val de optimism al investitorilor straini fata de leu, ci datorita unor sume foarte mari de euro transformate in lei de bancheri, de frica BNR.

Cei care au dat avans la "Prima casa" vor lua credit, anunta Romania Libera.
Persoanele care depun documentatia la banci in vederea cumpararii unei locuinte in baza Programului cu garantii guvernamentale "Prima casa" si care achita avansul, in urma incheierii unui antecontract pana la 15 februarie 2010, vor putea achizitiona locuinta, a declarat premierul Emil Boc. Ulterior, Executivul intentioneaza sa modifice cadrul legal privind derularea programului, fiind deja initiate consultari cu reprezentantii mediului de afaceri, ai sectorului bancar si imobiliar, pentru a stimula achizitia si, implicit, constructia de locuinte noi.

Compania Nationala de Drumuri “inghite” peste 60% din bugetul Ministerului Transporturilor, ne spune Gardianul.
Din bugetul total de circa 10,8 miliarde de lei, Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI) va aloca peste 60% Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania. Ministrul transporturilor, Radu Berceanu, solicita Guvernului un spatiu fiscal prin care sa poata cheltui doua miliarde de euro in urmatorii trei ani pentru proiecte aferente Coridorului IV pan-european rutier si feroviar, bani care vor veni de la Uniunea Europeana, BERD si BEI.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !