Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
OMC: „Iesirea din criza nu este garantata”, informeaza Capital.
Iesirea economiei mondiale din criza in acest an nu este garantata, din cauza „bulelor” create de investitiile masive de fonduri publice in sistemele financiare pentru evitarea colapsului acestora, a declarat directorul general al Organizatiei Mondiale a Comertului (OMC), Pascal Lamy, citat de AFP.
Mancarea nu s-a scumpit in hipermarketuri. Cosul cu alimente costa cat acum un an - 130 de lei, anunta Ziarul Financiar.
Promotiile in magazine au fost strategia anticriza a producatorilor alimentari anul trecut pentru a-si mentine volumele de vanzari in retailul modern si s-au vazut in hipermarketuri in special la rafturile de lactate si carne, dupa cum arata indexul alimentar realizat de ZF.

10% din magazinele de telefonie isi pacalesc clientii, scrie Gandul.
Firmele fie nu ofera pliante privind planul tarifar inaintea semnarii contractului, fie nu ofera o copie a contractului-cadru. Unul din 10 magazine care apartin companiilor de telecomunicatii sau sunt partenerele acestora are deficiente in ceea ce priveste prezentarea corecta, conform legii, a produselor vandute clientilor, conform unui control general al Autoritatii Nationale pentru Administrare si Reglementare in Comunicatii (ANCOM).

Anularea subventiilor ar putea falimenta 60% din micii fermieri, informeaza Romania Libera.
Eliminarea subventiilor pentru agricultura in acest an, conform directivelor impuse de Comisia Europeana, ar putea duce la disparitia a peste 60% din micii fermieri si la disponibilizarea a circa 15.000 de angajati, sustin reprezentantii fermierilor.

Taxele locale vor putea fi platite cu cardul, fara comision, scrie Gardianul.
Contribuabilii vor scapa de cozile interminabile care se creeaza la inceput de an la administratiile financiare, pentru plata taxelor si impozitelor locale. Astfel, 41 de primarii accepta plata cu cardul, iar in continuare se poarta discutii cu reprezentantii administratiilor locale din cele mai mari orase din tara pentru a-i incuraja sa introduca acest serviciu. In Bucuresti, acest sistem va fi implementat in toate sectoarele, cu exceptia sectorului 4. De asemenea, de plata taxelor cu cardul vor beneficia si contribuabilii din marile orase resedinte de judet, cu exceptia Craiovei, Constantei si Iasiului.

Viata cu banii la ciorap, titreaza EVZ.
Specialistii in psihologia sociala fac portretul robot al persoanelor care, din diferite motive, nu au incredere in sistemul bancar. Oameni trecuti de prima tinerete, din localitati sub 200.000 de locuitori ori din mediul rural, de regula fara studii superioare - asa arata, in viziunea analistilor economici, „portretul-robot” al romanilor care prefera sa ascunda prin casa banii economisiti, decat sa ii depuna la o banca.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !