Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Videanu: Masura concediului fara plata nu se mai aplica in 2010, titreaza Money.ro.
Bugetarii nu vor mai fi obligati sa intre in concediu fara plata anul acesta. Asigurarea a venit din partea ministrului Economiei, Adriean Videanu.
Potrivit ministrului Economiei, masura nu mai este necesara in conditiile in care s-a stabilit ca salariile bugetarilor vor fi inghetate in 2010. "Concediul fara plata a fost o solutie conjuncturala, dar nu va mai continua in 2010. Inghetarea salariilor face ca acest lucru sa nu mai fie necesar", a declarat ministrul Economiei, Adriean Videanu, la Realitatea TV, in emisiunea Romania politica.

Analistii: leul e subevaluat. Cursul mediu pentru 2010, intre 3,8 si 4,2 lei/euro, scrie Capital.
Intarirea accentuata a monedei nationale consemnata in primele sedinte de tranzactionare ale anului in curs a dat nastere la diverse speculatii cu privire la cauze si a nascut o intrebare esentiala: care va fi evolutia leului in 2010? Rezolvarea crizei politice si dezbaterea in comisiile parlamentare a proiectului Legii bugetului de stat, plus „ocheadele” din partea FMI au transmis in piata semnalul ca Romania nu este, totusi, pe duca, in ciuda situatiei economice ale carei efecte se fac si se vor mai face simtite multe luni de acum incolo.

Dan Ioan Popp, Impact: Strainii s-au retras ca o maree din imobiliare, la fel cum au venit, titreaza Ziarul Financiar.
Dan Ioan Popp (foto), principalul actionar al companiei de dezvoltare imobiliara Impact, cu o capitalizare bursiera de 32 de milioane de euro, caracterizeaza anul 2009 ca "un an al durerii", in care antreprenorii romani au ramas pe o piata in care nu s-a mai vandut aproape nimic, in timp ce strainii au abandonat proiectele locale.

Cum alunga politicul banii de la bursa, informeaza Gandul.
Acordul cu FMI, izbucnirea crizei politice si sfarsitul campaniei electorale au influentat intrarile si iesirile de capital strain la Bursa de Valori Bucuresti. Evenimentele politice au avut anul trecut un impact foarte puternic asupra Bursei de Valori Bucuresti (BVB), care a oscilat intre intrari si iesiri de capital strain. In ansamblu, bilantul a fost insa unul pozitiv, sistemul bursier primind in 2009 o infuzie de aproape 45 milioane de euro.

Camelia Sucu: „Bogatii nu mai cheltuiesc usor”, anunta EVZ.
Camelia Sucu, patroana grupului Class Living, spune ca cifra de afaceri a scazut cu 40% anul trecut, fata de 2008. Detinatoarea distribuitorului de mobila de lux Class Living s-a adaptat conditiilor de criza: a redus cheltuielile, si-a repozitionat produsele pentru a se adresa unui public mai cumpatat si a cautat noi posibilitati de investitii.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !