Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Impozitarea micro-intreprinderilor ramane in ceata, scrie Capital.
Microintreprinderile trebuie sa depuna in curand declaratia privind regimul de impozitare - pe profit sau pe venit. Insa, nici pana acum nu exista o baza legala pentru prelungirea impozitului pe venit si in 2010. O decizie privind impozitul de 3% pe veniturile microintreprinderilor nu a fost inca luata, dar in cazul in care va fi mentinut, va aparea o reglementare in circa zece zile, au afirmat reprezentantii Ministerului de Finante.
Tarom concureaza cu CFR-ul pe rutele interne : cursa Bucuresti – Bacau la 34 de euro, dus-intors, scrie Ziarul Financiar.
Compania aeriana Tarom a lansat bilete promotionale pe rute interne si internationale, valabile la achizitia online de pe site-ul companiei, in perioada 11 ianuarie - 15 februarie. Pe rutele interne, cel mai ieftin bilet este pe ruta Bucuresti - Bacau, de 34 de euro, cu toate taxele incluse, pentru o calatorie dus-intors.

1 milion de Loganuri pe an, informeaza EVZ.
Incepand din acest an, Renault si-a propus sa produca, anual, cate 1 milion de modele Logan, in uzinele sale din Romania, Rusia, Maroc, Columbia, Iran si India. Cresterea vanzarilor va fi posibila si prin deschiderea pietei din Tunisia, unde compania va incepe exportul.

Erste: economia merge din ce in ce mai bine, titreaza Gandul.
Situatia economica din Romania se va imbunatati in urmatoarele sase luni, reiese dintr-un sondaj efectuat de Erste Bank si institutul ZEW in randul expertilor financiari din Europa Centrala si de Est. Indicatorul situatiei economice actuale a stagnat in decembrie la -76, insa indicele asteptarilor analistilor privind economia romaneasca a crescut la 38,7, de la 22 in noiembrie.

Incepe sacrificarea ceferistilor. CFR Marfa „zboara” peste 6.300 de angajati fara salarii compensatorii, anunta Gardianul.
Conducerea CFR Marfa a trimis Inspectoratului Teritorial al Muncii documentele privind trimiterea in somaj a 6.380 de salariati. Directorul general al CFR Marfa, Mihai Frasinoi ne-a declarat ca nu exista plati compensatorii prevazute in contractele colective de munca ale salariatilor.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !