Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Unde se mai fac angajari in 2010?, ne spune Capital.
Dupa un an de criza in care disponibilizarile si problemele financiare ale companiilor din aproape toate industriile se intalneau la tot pasul, piata muncii din Romania ramane totusi deschisa pe anumite segmente.
Firmele din FMCG, IT sau banking se vor afla in 2010 pe primele locuri in ceea ce priveste atragerea de noi angajati, potrivit reprezentantilor din companiile specializate in recrutare.

Guvernul ingheata primele si salariile de la CFR, scrie EVZ.
Pana la inceputul lunii martie, 6.380 de angajati ai CFR Marfa vor fi concediati, conform planului de restructurare al companiei, aprobat de Guvern. Astfel, CFR Marfa va reduce cheltuielile cu 172 milioane lei. La aceasta economie va contribui si inghetarea salariilor, precum si suspendarea primelor si a bonurilor de masa si in 2010, potrivit documentului, citat de Mediafax. Salariatii concediati ar putea primi salarii compensatorii pe o perioada de doi ani. Cuantumul acestora trebuie stabilit in functie de vechime, potrivit sindicalistilor.

Scumpirea tigarilor a facut scrum tinta de inflatie a BNR, anunta Gandul.
Inflatia anuala a scazut de la 6,3% in 2008 la 4,7% in 2009. Preturile au crescut, in medie, cu 4,74% anul trecut, cele mai mari scumpiri fiind cele inregistrate la tigari, serviciile de apa si de salubritate si la combustibili, conform Institutului National de Statistica. Tinta de inflatie a BNR a fost de 3,5 plus minus un punct procentual, ceea ce inseamna ca pentru al treilea an consecutiv banca centrala nu si-a respectat tinta stabilita la inceputul anului privind scumpirea bunurilor si serviciilor din Romania.

600 mil. euro de la UE au intrat in conturile beneficiarilor in trei ani, adica 10% din banii alocati, informeaza Ziarul Financiar.
Romania a atras in trei ani de la intrarea in UE fonduri structurale in valoare de circa 600 mil. euro, majoritatea in 2009, in conditiile in care intre 2007 si 2009 am avut la dispozitie aproximativ 5,6 mld. euro. In trei ani de la aderare, doar 10% din sumele disponibile au ajuns in buzunarele potentialilor beneficiari, potrivit ultimelor date publicate pe site-ul Autoritatii pentru Coordonarea Instrumentelor Structurale (ACIS).

Banca Transilvania mai vrea inca 10 milioane de euro pentru “Prima Casa”, scrie Gardianul.
Banca Transilvania (BT) a anuntat ca va cere o majorare, cu cel putin 10 milioane de euro, a plafonului de participare la programul “Prima Casa”, dupa ce limita de garantare a contractelor a fost epuizata. Declaratia a fost facuta, ieri, de directorul general al bancii, Robert Rekkers. BT a epuizat limita de garantare a contractelor repartizata in 2009.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !