Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Avocatii si notarii, fortati sa taie inca o data tarifele, scrie Capital.
Notarii, avocatii, dar si specialistii in recuperarea creantelor au ales sa reduca tarifele in 2009 si o vor face si in 2010. Negocierea onorariilor este la ordinea zilei in lumea profesiilor liberale.
Vladescu: Exista riscul ca statul sa redevina actionar la Rompetrol-Petromidia, informeaza Ziarul Financiar.
Finantele asteapta sa incaseze in septembrie aproape 600 de milioane de euro de la proprietarul Rompetrol. Ministrul finantelor Sebastian Vladescu ia in calcul riscul ca Rompetrol, controlat de grupul kazah KazMunaiGaz, sa nu plateasca integral suma de 600 milioane de euro reprezentand rascumpararea obligatiunilor aflate in proprietatea statului roman si care ajung la scadenta in septembrie, acesta putand deveni subiectul financiar al anului.

Cum foloseste banii "guvernul investitiilor" in an de criza, scrie Gandul.
Gândul a obtinut lista celor mai importante proiecte de investitii publice care ar urma sa fie finantate in acest an de Executiv. Lista cuprinde 52 de proiecte a caror valoare totala propusa pentru investitii in acest an este de 11.728 milioane lei (2.760 milioane euro). Din aceasta suma, doar 7.259 milioane lei (1.708 milioane euro) sunt propusi sa fie alocati de la bugetul de stat din 2010, restul sumei urmând sa fie alocata din alte tipuri de finantari, cum ar fi cele externe.

Misiunea FMI la Bucuresti creste ratingul de tara, titreaza Romania Libera.
Misiunea Fondului Monetar International (FMI) va sosi miercuri la Bucuresti pentru revizuirea acordului stand-by in vederea eliberarii transei de imprumut cumulat de 2,3 miliarde lei. Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, spera ca dupa plecarea expertilor FMI ratingul de tara sa se imbunatateasca.

Bonurile de masa, pe cale de disparitie, anunta EVZ.
Anul trecut, unu din doi salariati beneficiau de bonuri de masa, in timp ce o buna parte din angajatii din sistemul bugetar beneficiau periodic de tichete cadou, potrivit uneia dintre companiile producatoare de tichete. In 2010 insa Guvernul a eliminat acest tip de beneficii, in timp ce o mare parte din companii, au renuntat si ele la bonurile de masa, pe fondul crizei economice.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !