Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Pe cine loveste aprecierea leului: statul a pierdut 341 de milioane de lei, scrie Capital.
România a pierdut 341 de milioane de lei din cauza aprecierii leului. La atât se ridica diferentele de curs valutar intre momentul in care ar fi trebuit sa inte transa a treia de la FMI si cotatiile actuale.
Suma acopera plata pensiilor lunare pentru 465.000 de persoane, in conditiile in care pensia medie se ridica la 733 lei.

Centura Capitalei se inaugureaza in acest an, mai scurta si fara poduri, anunta Gandul.
Largirea la patru benzi a centurii Bucurestilor va fi gata in acest an, insa fara poduri si fara sa faca legatura intre cele doua autostrazi. Constructia podurilor ar putea fi pasata la Consiliul Judetean Ilfov.Cu un efort bugetar de aproape 100 milioane de euro, largirea la patru benzi a centurii de nord a Capitalei se va incheia in acest an, insa investitia nu va aduce, cel putin deocamdata, mari avantaje pentru soferii care vor sa ocoleasca Bucurestiul.

Ultimul tren cu dobanzi de 10%, gata de plecare, anunta Ziarul Financiar.
Cei care vor sa mai prinda trenul dobanzilor de peste 10% trebuie sa se grabeasca. In prezent, doar trei dintre bancile de pe piata mai practica o dobanda de peste 10% la depozitele in lei cu scadenta la trei luni. Marfin Bank, controlata de grecii cu acelasi nume, RBS si Millennium Bank anunta o dobanda fixa de 10,25%.

„Ca om simplu, n-as vrea sa am un proces in Romania”, titreaza EVZ.
Intr-un interviu acordat EVZ, judecatoarea Dana Garbovan, presedinta Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania, face o analiza critica a sistemului juridic romanesc. Judecatorul Dana Garbovan, presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania, a criticat in termeni foarte duri alegerea in fruntea Consiliului Superior al Magistraturii a judecatorului Florica Bejinaru, care, inainte de 1989, a dat note informative fostei Securitati.

Absorbtia slaba de fonduri UE franeaza scaderea deficitului, anunta Romania Libera.
Investitiile straine au ajuns in noiembrie anul trecut la doar 105 milioane euro. Daca Romania ar fi absorbit toate fondurile europene disponibile in 2009, deficitul extern s-ar fi redus spre zero.

Heineken inchide fabrica de bere din Hateg. 100 de oameni vor ramane fara locuri de munca, scrie Gardianul.
Producatorul de bere Heineken Romania va inchide fabrica din Hateg si va transfera productia acesteia la celelalte fabrici ale companiei, din Miercurea Ciuc, Targu Mures, Craiova si Constanta, masura ducand la disponibilizarea a aproape 100 de angajati.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !