Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Ghidul clientului bancar tratat abuziv, scrie Capital.
Doua autoritati ale statului, o institutie privata si o organizatie nonguvernamentala. Acestea sunt cele patru locuri unde pot face reclamatii clientii nemultumiti de banci.
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului ra­mane principala institutie care poate ajuta clientii persoane fizice in relatia cu bancile.

Ce a fost mai rau in estul Europei a trecut, anunta Ziarul Financiar.
Patru dintre cei mai puternici executivi de companii de pe pietele din Europa Centrala si de Est sustin ca ajustarea preturilor activelor si ale fortei de munca in tarile din regiune ca urmare a crizei va incuraja revenirea acestora pe crestere economica si le va transforma in motoarele Europei.

Fiscul vrea sa impoziteze averile mari si solicita FMI asistenta pentru legislatie. Vladescu: “mai ales discutam despre oamenii care-si afiseaza intr-un mod ostentativ bogatia”, titreaza Gandul.
Fiscul a pus ochii pe bogatii suspecti si a cerut FMI asistenta in taxarea lor cu succes: "Este vorba depre impozitarea acelor persoane foarte bogate care nu au nicio justificare a veniturilor, dar, de exemplu, au vila in Dorobanti.

Creditarea in valuta, restrictionata, informeaza EVZ.
Multi dintre cei care au luat credite in valuta au probleme cu plata ratelor. De aceea, oficialii Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD) vor ca statele europene sa reglementeze mai strict acest segment al pietei bancare. Dobanzile mai mici aplicate imprumuturilor in valuta, comparativ cu cele practicate la creditele in moneda nationala, le fac mai atractive pentru locuitorii statelor din Europa Centrala si de Est (ECE)

Peste 20.000 de falimente estimate pentru 2010, scrie Romania Libera.
Cercul vicios al blocajului financiar si lipsa de lichiditati au amplificat cresterea numarului falimentelor. Sectorul farmaceutic, cel al componentelor industriale si productia industriala sunt domeniile care vor depasi mai usor efectele crizei financiare in 2010.
 
© 2025 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !