Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow Firmele vor plati in 2010 impozite pe profituri fictive
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

Firmele vor plati in 2010 impozite pe profituri fictive

Avem reduceri mincinoase in magazine, iar FMI sfatuieste Guvernul sa majoreze TVA-ul

Firmele vor plati in 2010 impozite pe profituri fictive, scrie Capital.
Companiile care au reusit, in ciuda crizei, sa fie profitabile in 2009 sunt penalizate de stat, care le obliga, din 2010, la plata anticipata a impozitului pe profit. Un credit pentru stat de la privati. Ministerul de Finante im­­pune reguli noi fara sa tina cont de realitatea economica. Cu orice riscuri sau efecte ne­ga­tive, trebuie sa aduca bani la buget.

Reduceri mincinoase in magazine, informeaza EVZ.
Unii comercianti din marile centre din Capitala afiseaza preturi cu reduceri „umflate” si lichidari de stoc inexistente. Orbiti de ofertele afisate in vitrinele magazinelor din marile centre comerciale, romanii au dat o multime de bani pe haine si incaltaminte ale caror preturi au fost reduse, de fapt, doar „pe hartie”. In plus, multi comercianti recurg la diverse practici, de la publicitate mincinoasa pana la reduceri fictive, doar pentru a insela cum paratorul.

Cat mai rezista TVA la 19%. FMI sfatuieste Guvernul: nivelul e sub media UE, e loc de majorari, anunta Gandul.
Jefrrey Franks, seful misiunii Fondului la Bucuresti, a subliniat insa ca pana la o astfel de decizie statul poate sa lupte cu evaziunea fiscala, sa taie si mai mult din cheltuieli si sa atraga si mai multe fonduri de la UE. Marirea TVA, cel mai probabil de anul viitor, pare a fi inevitabila. Daca anul acesta Guvernul s-a angajat sa nu mareasca niciuna dintre taxele "mari", TVA si cota unica, in 2011 Executivul ar putea fi fortat sa majoreze aceasta taxa pentru a echilibra deficitul bugetar si a respecta acordul cu FMI.

Anul incepe prost, dar se termina bine. Economia isi atinge potentialul maxim de crestere abia in 2012, informeaza Ziarul Financiar.
Economia va inregistra o crestere moderata anul acesta, de maxim 1,5%, impulsionata de industrie si exporturi, si va atinge potentialul maxim de crestere, de 5-6%, abia in 2012, spune Mihai Tanasescu, reprezentantul Romaniei la FMI.

Boc spune ca trusoul pentru nou-nascuti trebuie acordat pe viitor doar familiilor cu venituri reduse, titreaza Romania Libera.
Trusoul pentru nou-nascuti trebuie acordat pe viitor doar familiilor cu venituri reduse, pentru a reprezenta cu adevarat o masura de protectie sociala, si trebuie respectata forma initiala a legii, care prevede acordarea de produse, nu echivalentul lor in bani, a declarat vineri premierul Emil Boc.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !