Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Ati scapat de o depunere, vine alta mai grea in loc, anunta Capital.
Firmele nu vor mai depune in 2010 bilantul la Finante, ci doar la Registrul Comertului. Vestea ar fi buna, dar ministerul cere in loc un alt tip de raportare, pentru care firmele vor munci dublu.
 
Din acest an, companiile nu mai au obligatia sa depuna situatiile financiare anuale si la administratiile fiscale. In aparenta, decizia vine in sprijinul firmelor, pentru ca le scuteste de corvoada unor drumuri si cozi in plus.

Se poate descurca Romania fara toti banii de la FMI?, scrie Ziarul Financiar.
Dupa ce Ungaria a renuntat sa mai traga bani din acordul cu FMI pentru a scapa de imaginea de tara asistata financiar, se pune intrebarea daca Romania poate face un pas similar sau e prea devreme. Guvernul are optiunea de a cere transformarea acordului stand-by intr-unul de tip preventiv, care presupune continuarea reformelor angajate, dar fara sa mai fie imprumutati bani.

Asiguratorii apara scumpirea RCA. Despagubirile au crescut de 7 ori, informeaza Gandul.
Tot mai multi romani implicati in accidente solicita, pe baza politei RCA a soferului vinovat, despagubiri pentru vatamari corporale, in afara de cele materiale. "Ne asteptam ca in intervalul 2005-2010 sa cuantificam o multiplicare a despagubirilor generate de RCA datorate de asiguratori tertilor pagubiti de 7-8 ori, urmand sa ajunga la circa 3 miliarde lei in 2010 (714 milioane euro - n.red.)", a declarat presedintele Uniunii Nationale a Societatilor de Asigurare si Reasigurare din Romania (UNSAR), Cristian Constantinescu.

Hass, director ANAF: Primim declaratiile anuale si fara semnatura consultantului fiscal. Vom schimba si legea, titreaza Money.ro.
ANAF primeste toate declaratiile anuale de profit (Formularul 101), chiar daca n-au pe ele semnatura obligatorie a consultantului fiscal, asa cum prevede Codul de procedura fiscala. “Primim toate declaratiile. Chiar daca n-au semnatura consultantului fiscal. Sigur, vom trimite o notificare cum ca n-au avut semnatura pe declaratie. Dar luam declaratiile si le procesam. Drept dovada, putem emite si decizii de executare daca este ceva in neregula. Oricum, in cateva zile legislatia va fi schimbata si nu vor mai fi probleme cu aceasta semnatura”, ne-a declarat aseara Andrei Haas. Oricum, firmele nu pot fi sanctionate daca depun declaratia fara semnatura unui consultant fiscal, pentru ca legislatia nu prevede nici o pedeapsa pentru acest lucru.

Ce trebuie sa stiti despre cardurile de credit, scrie EVZ.
TAXE. Comisioanele pe care unele banci le practica la acest tip de produse sunt adesea omise in discutiile cu clientii. Bancile au inceput sa isi caute noi clienti carora sa le acorde imprumuturi, principalul lor produs fiind cardul de credit. Astfel ca, daca sunteti tentati sa dati curs ofertei, trebuie, in primul rand, sa va ganditi la costurile pe care acest produs le implica si mai ales cu ce perioada de gratie vine.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !