Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Falimentul se muta din retail, in productie, presedintele ANAF ne invata cum se amana datoriile la stat, iar criza financiara continua, chiar daca am iesit din recesiune
 
Va prezentam cele mai importante subiecte dezbatute astazi in presa:
 
Seful Fiscului te invata cum sa-ti amani datoriile la stat
Cum sa scapi de sechestrul pe bunuri si blocarea conturilor de catre FISC, atunci cand nu poti plati datoriile catre Fisc, dupa primirea unei somatii de plata, te invata chiar presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Sorin Blejnar. Money.ro prezinta recomandarile facute de seful Fiscului administratorilor firmelor aflate in impas. Printre altele, este necesar ca administratorul sa contacteze, in cel mai scurt timp, organul fiscal si sa vina sa explice ce este cu acele datorii si sa isi ia angajamentul ca va plati restantele.

Despre cum Vartejul falimentelor se muta din retail in productie scrie Zf.ro. Numeroase companii care din lipsa de lichiditati inchid temporar productia, astfel ca tot mai multi producatori din industria alimentara vor intra anul acesta in insolventa dupa ce in ultimul an au fost afectate in principal lanturile de magazine din retailul alimentar.

Statul lasa in ofsaid juridic zeci de mii de afaceri mici, informeaza Capital.
Dupa disparitia impozitului de 3% pentru microintreprinderi, s-au iscat numeroasecontroverse juridice. Potrivit Capital, decizia era previzbila inca din 2006, cand in Codul fiscal au fost precizate cotele de impunere doar pentru urmatorii trei ani. Pe de alta parte, Ministerul de Finantele sustine ca legea e clara, dar nu a fost stabilit in lege ca titlul referitor la impozitul pe veniturile microintreprinderilor va fi abrogat dupa aceasta perioada de „gratie“

Potrivit Gandul, Romania a iesit din recesiune, dar criza continua
Matematic vorbind, economia statului roman este pe plus. Insa, iesirea din recesiune nu este inseamna si iesirea din criza. Efectele cresterii economice vor fi simtite mai tarziu. Pentru moment, exista numeroase probleme precum somajul, despre care se spune ca ar putea ajunge la 10%.

Statul datornic a gripat economia, informeaza Romania libera.
213 mii de contribuabili persoane juridice au inregistrat anul trecut peste 4,5 miliarde euro datorii la bugetul de stat. Specialistii in economie contactati de Romania libera sustin ca aceasta suma este foarte mare si reprezinta peste 3% din Produsul Intern Brut al Romaniei. Cele mai mari restante apartin companiilor de stat.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !