Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Fiscul reaprinde lupta cu proprietatea privata, scrie Capital.
Impozitele pe imobile si masini au crescut deja. Ministrul Finantelor crede insa ca e loc de mai mult, dorind, in plus, sa sanctione­ze fiscal si alte proprietati: bunurile celor foarte bogati si terenurile agricole mici.
 
Romania a avut cea mai mare crestere a preturilor la benzina dintre toate statele europene, anunta Ziarul Financiar.
Benzina s-a scumpit anul trecut cu 38% Carburantii din Romania raman totusi printre cei mai ieftini din Europa. Pretul benzinei comercializate in Romania a inregistrat in 2009 cea mai puternica ascensiune comparativ cu toate tarile membre ale Uniunii Europene, potrivit statisticilor europene.

Generatia crizei. Unul din zece elevi merge la psiholog din cauza depresiei sau violentei, informeza Gandul.
In timp ce numarul elevilor care apeleaza la psihologul scolar este in continua crestere, Ministerul Educatiei asteapta. Asteapta noua lege a invatamantului ce prevede instituirea unor centre de consiliere special destinate problemelor cu care se confrunta elevii. Noptile petrecute in fata calculatorului, oboseala accentuata, violenta verbala si fizica fata de colegi si profesori, epuizarea din cauza temelor de acasa sau pur si simplu sentimentul de debusolare si negasirea locului in societate fac ca unul din zece elevi sa ajunga in cabinetul psihologului pentru consiliere de specialitate.

Dobanzile "saboteaza" rambursarea anticipata, scrie EVZ.
Daca doriti sa achitati, inainte de termen, un credit accesat in urma cu un an, ar trebui sa stiti ca aproximativ 75% din rata lunara pe care o platiti sunt doar comisioane si dobanzi. Comisioanele si dobanzile puse la un credit va pot incurca mai toate calculele pe care vi le-ati facut atunci cand ati accesat un imprumut, daca nu va interesati cu atentie si vreti sa rambursati anticipat suma.

Cea mai ieftina masa sanatoasa depaseste lunar salariul minim pe economie, informeaza Money.ro.
Romanul mediu a cheltuit aproximativ 40% din venit pentru alimente si bauturi non-alcoolice in 2009, potrivit ultimelor statistici disponibile. MONEY.ro a calculat cat ne costa in medie sa mancam “ca la carte”, urmand intocmai sfaturile nutritionistilor. Verdictul? Ar trebui sa cheltuim peste 600 de lei pe luna, ca sa mancam sanatos. “Pretul” platit pentru alimentatie sanatoasa depaseste salariul minim pe economie. Atentie! Doar daca mancam acasa si cumparam alimentele din magazine care practica preturi mici.

Europa rateaza iar iesirea din recesiune. Romania e in topul scaderilor, titreaza Romania Libera.
Economia Romaniei a continuat sa scada si in ultimul trimestru al anului 2009, spulberand astfel sperantele de redresare ale economistilor. Situatia se repeta, la scara mai mare, in toata Uniunea Europeana. Doar Franta da semne de revenire, in vreme ce Germania, cea mai mare economie comunitara, a intrat din nou pe un trend de scadere.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !