Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare

Seitan: In situatii de criza, se dezvolta si munca la negru, titreaza Capital.
Guvernul nu a stabilit un calendar al disponibilizarilor bugetarilor si nici o cifra exacta a celor care vor fi restructurati, afirma ministrul muncii, Mihai Seitan. Recalcularea pensiilor va incepe in a doua jumatate a anului, iar salariile de la stat vor fi reglate pe noile grile abia din 2011.

Asiguratorii iar se vaita ca pierd din politele RCA, cu toate ca le scumpesc constant de cinci ani incoace, informeaza Ziarul Fiananciar.
Companiile de asigurari au inregistrat in ultimii cinci ani pierderi din vanzarea de polite de raspundere civila auto obligatorie (RCA), iar acum se concentreaza pe eficientizarea acestei linii de business, afirma Cristian Constantinescu, presedintele UNSAR (asociatia profesionala a asiguratorilor) si directorul general al Allianz-Tiriac, cel mai mare asigurator.

Romania expirata are nevoie de 40 mld. euro ca sa nu ramana fara curent, caldura si drumuri, scrie Gandul.
Infrastructura Romaniei, in care nu s-a investit aproape nimic timp de 20 de ani, incepe sa cedeze. Stirile zilnice despre accidente sunt deja monotone. Cand nu avem vreun eveniment pe caile ferate, in marile orase crapa conducte sau pica curentul. O mare parte din sistemul energetic a implinit 30 de ani si are nevoie urgenta de 20 de miliarde de euro. Sistemele de termoficare sunt la pamant. De exemplu, in Pitesti pierderile in retea au ajuns la 70%.

Cum pot scapa firmele de faliment, informeaza EVZ.
Concordatul preventiv si mandatul ad-hoc sunt doua dintre procedurile reglementate printr-o lege intrata in vigoare de la 1 ianuarie 2010, menita sa salveze companiile aflate in dificultati. Companiile aflate in dificultate financiara si care sunt la un pas de faliment au, de la inceputul acestui an, doua solutii prin care pot preveni situatia de insolventa prin intelegerea cu creditorii lor. Prima masura la care poate apela un debitor este „concordatul preventiv”.

Bancherii: cresc dobanzile la euro, scad dobanzile la lei, anunta Romania Libera.
Majoritatea bancherilor nu se asteapta la lucruri bune pe piata creditarii in acest an. Aceasta, in pofida faptului ca au bani si ca vor sa dea credite. Cauzele stagnarii creditarii sunt saracia populatiei, somajul in crestere, atingerea pragurilor de cerere solvabila pe fondul boom-ului imprumuturilor din anii trecuti. Dobanzile active la lei vor scadea, cel mai probabil, iar cele la valuta vor creste.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !