Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow Vladescu: Niciun pensionar din Romania nu va fi impozitat
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

Vladescu: Niciun pensionar din Romania nu va fi impozitat
"Nu exista niciun pericol pentru cei cu pensii mici, pentru cei care astazi nu sunt impozitati, ca anul acesta sau anul viitor sau intr-un viitor pe care eu sa il pot identifica, sa fie impozitati", a mentionat ministrul finantelor publice, Sebastian Vladescu intr-un comunicat MFP, dat publicitatii marti.
In data de 19 februarie 2010  Sebastian Vladescu a acordat un interviu publicatiei on-line Money.ro. Chiar de la inceputul interviului,  ministrul finantelor  a subliniat ca nu se intentioneaza modificarea sistemului de taxe si impozite din Romania “Sistemul de taxe si impozite ramane neschimbat cu exceptia impozitului minim care va fi transformat in impozit forfetar”.

„Nu exista niciun risc pentru niciun pensionar, cu exceptia celor care sunt deja impozitati – pentru ca exista o impozitare a pensiilor mari in Romania. Dar nu exista niciun pericol pentru cei cu pensii mici, pentru cei care astazi nu sunt impozitati, ca anul acesta sau anul viitor sau intr-un viitor pe care eu sa il pot identifica, sa fie impozitati. Cred ca acest mod al presei de a extrage o bucata si de face o stire este o eroare si regret ca este o eroare care se duce catre cetateni, creand o emotie. Niciun pensionar din Romania nu are de ce sa aiba vreo emotie: nu va fi impozitat”, a declarat ministrul Sebastian Vladescu, in urma informatiilor aparute in presa, referitoare la impozitarea pensiilor.
 
Sursa: Avocatnet.ro
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !