Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow Boc: Facilitatile acordate tinerilor care infiinteaza firme vor fi aplicabile in 2010
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

Boc: Facilitatile acordate tinerilor care infiinteaza firme vor fi aplicabile in 2010
Proiectul de act normativ prin care se acorda facilitati tinerilor care infiinteaza firme se afla lucru, fiind una din prioritatile legislative ale Guvernului, a declarat marti premierul Emil Boc.
 
“Avem in cadrul programului legislativ un proiect de lege, care este vizat pentru anul 2010, care se refera la facilitati acordate tinerilor care infiinteaza firme. I-as ruga pe domnii ministrii Vladescu si Videanu sa lucreze in regim de urgenta la acest proiect de act normativ” a declarat primul-ministru.

“Masura face parte si din cadrul prioritatilor legislative, astfel incat sa-l putem finaliza in perioada urmatoare. Este sprijin pentru tinerii care infiinteaza firme si pentru dezvoltarea spiritului antreprenorial” a subliniat Emil Boc.

Proiectul legislativ prevede ca tinerii cu varsta pana in 35 de ani, care nu au avut o firma in trecut, si-ar putea infiinta una cu un capital de cel putin 10 lei, pentru care vor beneficia de scutiri la plata impozitului pe profit si salarii, timp de 3 ani.

Proiectul de lege stabileste regimul juridic si fiscal al firmelor infiintate si conduse de intreprinzatori aflati la debutul in afaceri.De prevederile acestea ar putea beneficia, o singura data, tinerii care infiinteaza pentru prima data o firma , in mod individual sau prin asociere, in conditiile legii
 
Sursa: Avocatne.ro
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !