Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Firmele mici scapa de viza consultantului fiscal, iar FMI crede ca Romania va reusi sa recupereze pana in 2012 caderea economica dramatica
 
Firmele mici scapa de viza consultantului fiscal, scrie Capital.
Firmele mici ar putea scapa de obligatia de a certi­fica declaratiile pe profit la un consultant fiscal, insa compa­niile mari vor fi nevoite sa ia aviz pentru mai multe declaratii. Ministerul de Finante in­tentioneaza sa modifice articolul din Codul de procedura fiscala prin ca­re toate persoanele juri­dice trebuie, incepand din acest an, sa-si certifice declaratiile anuale de impozit pe profit la un consultant fiscal.

FMI crede ca Romania va reusi sa recupereze pana in 2012 caderea economica dramatica, informeaza Ziarul Financiar.
Cresterea economica a Romaniei din urmatorii ani va readuce PIB la nivelul din 2008 dupa caderea de 7,2% din 2009. Insa abia in 2012. Din pacate nivelul datoriilor va fi mai mare. Romania va recupera de-abia in 2012 caderea economica provocata de criza, potrivit prognozelor de crestere a PIB ale Fondului Monetar International (FMI), insa analistii bancilor sunt mai optimisti si vad revenirea la nivelul PIB in euro din anul 2008 inca din 2011, inclusiv pe seama intaririi leului.

Si bulgarii se lauda degeaba. Podul de la Calafat va fi gata abia la anul, anunta Gandul.
In ciuda declaratiilor recente ale oficialilor bulgari, podul de peste Dunare de la Calafat-Vidin nu va fi gata in acest an. Si chiar daca ar fi, pe ambele maluri s-ar opri in balarii. Chiar daca ministrul bulgar al Transporturilor, Alexander Tvetov, sustinea recent in Parlamentul de la Sofia ca pana in luna iulie se vor finaliza lucrarile de constructie a celui de-al doilea pod peste Dunare, la Vidin-Calafat, urmand ca pe el sa se poata circula pana la finele anului, realitatea este cu totul alta.

Cum iti iei locuinta prin programul Prima Casa in 5 pasi, ne spune Money.ro.
Pentru a nu avea surprize neplacute in demersul tau de a-ti achizitiona o locuinta prin programul Prima Casa (poti pierde avansul de minimum 5% platit proprietarului imobilului pe care vrei sa il achizitionezi sau banca nu iti acorda finantarea solicitata) MONEY.ro a facut o lista cu sfaturi si ponturi pentru cele mai frecvente situatii pe care le poti intampina.

Bucurestenii, restantieri de top la creditele in valuta, informeaza EVZ.
Creditele restante ale populatiei si firmelor din Bucuresti se ridica la aproape trei miliarde de lei, din care peste 1,91 de miliarde reprezinta restante la creditele in valuta, potrivit BNR. Populatia si companiile au acumulat restante de 8,77 miliarde de lei, la finele lunii ianuarie 2010, in crestere cu 12,3% fata de decembrie 2009.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !