Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare

Somerii de la stat, mai cu mot decat cei din privat, iar din vara, metrul patrat construit va avea un pret oficial

Din vara, metrul patrat construit va avea un pret oficial, informeaza Capital.
Piata imobiliara va mai face un pas spre transparenta in luna iunie, cand va fi lansat, dupa un an de amanare, indicele oficial al preturilor locuintelor din Romania. Valoarea la care se vand casele si apartamentele autohtone va fi aflata la inceputul acestei veri, cand ar urma sa fie dat publicitatii primul indice al pietei imobiliare, realizat de Institutul National de Statistica in colaborare cu Uniunea Notarilor si BNR. Spre deosebire de indicatorii deja existenti in domeniu, acesta va lua in calcul nu preturile solicitate de proprietari, ci pe cele de tranzactionare inregistrate la notar, si va fi realizat la nivel national (luand in calcul inclusiv orase medii si mici si mediul rural).

Somerii de la stat, mai cu mot decat cei din privat, titreaza EVZ.
Recentele disponibilizari de la CFR demonstreaza ca, si in plina criza, fostii angajati ai statului sunt privilegiati fata de cei ai firmelor private. Nedreptate, discriminare, protectie sociala excesiva oferita chiar si fostilor angajati pe spatele celor din mediul privat. Asa califica, la unison, atat oamenii de afaceri, cat si sindicalistii, modul in care statul a inteles sa faca disponibilizari in propria ograda, sub presiunea crizei economice.

Calatoria cu nasul a dus la anularea a 124 de trenuri fantoma, anunta Gandul.
In unele cazuri, calatorii platitori dintr-un vagon incapeau fara nici o problema intr-un autoturism, trenurile anulate avand o medie de cinci bilete vandute pe vagon. Calatoria cu nasul scoate trenurile din circulatie. O medie de cinci calatori cu bilet in fiecare vagon a fost inregistrata la nivelul a 124 de garnituri pe care societatea CFR Calatori a fost nevoita anul trecut sa le anuleze.

Criza: mituri spulberate
, scrie Ziarul Financiar.
Alimentata constant de profetiile unor asa zisi specialisti, nesiguranta semanata de criza, in randul companiilor, a indus in piata idei, precum "nu se mai fac angajari", "bugetele trebuie sa scada", "nu mai sunt piete de desfacere" sau "criza ne va ocoli". Dupa doi ani de scenarii "apocaliptice" si dupa ce semnele de reviriment economic si-au facut aparitia, profetiile care invadau in fiecare zi canalele media au ramas la stadiul de mituri ale crizei. Companiile incearca, in perioadele de criza, sa faca economii, renuntand la lucrurile care par mai putin importante si care nu dau rezultate, pe termen scurt, si uneori, la angajatii pe care i-au format in ani de activitate si in care au investit resurse si incredere.

Bilantul iernii: 420 de hectare de gropi. Unde sunt cele mai distruse drumuri din Romania
, ne spune Money.ro.
Iarna aceasta, pe sosele tarii au aparut mii de gropi a caror reparare costa zeci de milioane de euro. O evaluare a Companiei Nationale de Drumuri si Autostrazi arata ca exista 140 de hectare de gropi si inca 280 de hectare de suprafete care trebuie reabilitate. Pentru CNADNR aceste lucrari reprezinta o “prioritate absoluta” si trebuie finalizate pana pe 15 iunie, chiar daca nu exista, inca, banii pentru reparatii.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !