Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare

Cum vrea Boc sa ne scoata din criza: cu inspectori fiscali ingaduitori, asfaltatori si tineri afaceristi, iar Udrea vrea sa micsoreze aditionalele care umfla contractele statului

Unde si de ce continua europenii sa ne tranteasca usa in nas, ne spune Capital.
La trei ani de la aderarea la UE, romanii se lovesc inca de restrictii din partea celorlalte state membre. Principala problema ramane, de departe, accesul pe piata muncii. Nu este insa singura. La finalul saptamanii trecute, ministrul de interne, Vasile Blaga, afirma ca Romania este, in sfarsit, pregatita sa adere la Spatiul Schengen. Masura care se va traduce, in mare, printr-o libertate sporita de miscare a persoanelor si a marfurilor, prin eliminarea controalelor vamale la granitele cu Ungaria si Bulgaria, incepand cu data preconizata, 27 martie 2011.

Udrea vrea sa micsoreze aditionalele care umfla contractele statului. Berceanu nu vrea sa auda, scrie Gandul.
O analiza ceruta de Elena Udrea a descoperit ca multe din contractele Ministerului Dezvoltarii si Turismului au fost majorate cu 50% prin acte aditionale. Concluzia analizei cerute de Udrea e uluitoare: multe dintre actele aditionale la contractele gestionate de minis­terul condus de ea prevad majorarea sumelor platite de stat cu 50%. Procentul reprezinta nivelul maxim permis de legislatie. Udrea apreciaza ca "aditionarile se fac abuziv" si a decis sa limiteze cresterea prin anexe la doar 10% din valoarea initiala a contractului. Aceeasi practica exista si la Ministerul Transporturilor, lucru recunoscut de Adrian Ionescu, directorul Directiei Infrastructura Rutiera.

Creditarea pentru locuinte, accesibila si fara Prima casa, ingformeaza EVZ.
Ratele pentru un astfel de imprumut variaza intre 470 si 530 de euro, in functie de institutia de finantare. Fortate de masurile luate de Banca Nationala a Romanie (BNR), favorabile dezghetarii creditarii, bancile au inceput sa scoata pe piata produse de creditare imobiliare cu dobanzi destul de apropiate de programul „Prima casa”. Principalele institutii de finantare din Romania si-au scos ofertele pe masa si isi asteapta clientii, care nu pot opta pentru „Prima casa”. Inca de la inceputul anului trecut bancherii au cerut BNR o relaxare a conditiilor, astfel incat sa-si poata continua afacerile pastrandu-si profiturile la nivelurile anilor trecuti.

Cum vrea Boc sa ne scoata din criza: cu inspectori fiscali ingaduitori, asfaltatori si tineri afaceristi, ne spune Romania Libera.
Dupa ce variantele 2009 ale programului anticriza au esuat lamentabil, economia scazand anul trecut cu 7%, iar somajul crescand la 8,3%, premierul Emil Boc a prezentat ieri coordonatele a ceea ce el a numit un nou program anticriza. Consilierul premierului, Dan Lazar, a anuntat luni seara, pe un ton misterios, ca la Palatul Victoria se concepe un nou pachet de masuri anticriza. Acesta va fi prezentat de Emil Boc Parlamentului. Primele informatii despre program arata ca este vorba despre un pachet de masuri minore, de bun simt, care ar fi trebuit aplicate, de fapt, de mult timp, dar al caror impact asupra economiei va fi, in cel mai bun caz, modest.

Camatarie pe internet cu contract la notar, titreaza Money.ro.
Pe cel mai mare site de anunturi de pe internet sunt mai mult de 20 de “strigari” prin care diverse persoane "de bine" spun ca-ti pot da imprumuturi, in regim de maxima urgenta, daca ai ceva sa lasi gaj, de preferat imobiliare. Pentru a vedea ce ofera si mai ales in ce conditii, reporterul MONEY.ro i-a contactat pe mai multi dintre acesti camatari, din postura de client.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !