Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Moment istoric: rata la banca este mai mica decat chiria. Care este explicatia?, scrie Capital.
Pentru prima oara in istoria pietei imobiliare romanesti, chiria este mai mare decat rata la banca. Dintr-un calcul realizat de capital.ro pe baza informatiilor furnizate de portalul AnunturiParticulari.ro, rezulta ca rata in cazul achizitiei unei garsoniere vechi prin programul „Prima Casa“, in Bucuresti, este de 215 euro/luna, in timp ce chiria medie pentru acelasi tip de imobil este de 266 euro/luna. In cazul unui apartament vechi cu doua camere din Bucuresti, rata lunara, la achizitia prin „Prima Casa“, este de 340 euro, in comparatie cu 364 euro, cat este chiria medie lunara.
 
Boc: Daca nu am facut reforma, de ce cursul este stabil?, titreaza Ziarul Financiar.
Premierul Emil Boc a prezentat ieri in fata Parlamentului un set de masuri de relansare economica anuntate anterior. El a fost invitat sa prezinte o strategie pentru salvarea locurilor de munca, in conditiile in care 440.000 de salariati au disparut din economie, iar peste 22.000 firme au intrat in insolventa. Premierul a spus ca prin programul "Prima casa" au fost salvate 500 de firme si 9.500 de locuri de munca, dar nu a explicat concret cum s-a intamplat acest lucru.

BNR: Vom vedea oameni scosi din case, scrie EVZ.
Romanii care nu isi mai pot plati ratele restante vor ajunge pe strazi, deoarece bancile vor incepe executarile silite.“S-ar putea sa vedem si lucruri triste, s-ar putea sa vedem si oameni scosi din case. Sigur ca e important ca bancile sa fie atente la aceasta problema sociala, e important ca si Guvernul sa intervina in aceasta chestiune, daca poate interveni”, a declarat Adrian Vasilescu, consilier al guvernatorului BNR.

Ai probleme cu banca? Du-te la un mediator. Ti-ar putea scadea rata, ne spune Money.ro.
Conflictul cu o institutie bancara nu trebuie sa ajunga intotdeauna in instanta pentru a primi o solutionare. O disputa intre un client si o banca se poate rezolva pe cale amiabila daca partile apeleaza la un mediator bancar.

Trei pasi simpli si Romania iese din criza, scrie Romania Libera.
Reluarea consumului este singura sansa pentru ca Romania sa se intoarca la crestere economica. Acest lucru a devenit limpede dupa ce economia europeana a dat rezultate sub asteptari, lucru care inseamna ca exporturile nu-si vor reveni foarte curand.
Programele de pana acum, cum ar fi "Prima Casa" sau "Rabla", au avut efecte mult sub asteptari si in Romania, si in tarile dezvoltate. Stimulii au fost "mai mult imaginari decat reali", comenta recent BERD, iar Romania era doar cel mai rau dintre multe exemple proaste.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !