Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow DLA Piper estimeaza o crestere cu 20% a cifrei de afaceri din Romania, in 2010
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

DLA Piper estimeaza o crestere cu 20% a cifrei de afaceri din Romania, in 2010
DLA Piper are ca obiectiv principal in 2010 consolidarea pozitiei pe piata din Romania si Europa Centrala si de Est, precum si dezvoltarea profesionala a echipei de 22 de avocati, informeaza un comunicat de presa al firmei de avocatura. Pentru 2010, DLA Piper estimeaza o crestere a cifrei de afaceri de peste 20 %, dupa ce in 2009 cifra de afaceri a fost cu aproximativ 7 % mai mare comparativ cu cea planificata initial.
 
„Am modelat activitatea in functie de contextul economic actual: la sfarsitul anului trecut am inceput dezvoltarea practicii de restructurari cu ajutorul Laurei Gradinescu, unul dintre cei mai buni practicieni in insolventa, dupa ce in februarie 2009 l-am cooptat pe Radu Balas pentru a coordona practica de litigii. Consideram sectoarele de energie regenerabila si farmaceutice ca avand un potential mare de crestere in 2010 si reprezinta doua dintre principalele noastre competente specifice. Ne asteptam ca grupurile de restructurari, dreptul muncii si litigiile sa ramana foarte solicitate in continuare”, declara Marian Dinu, Country Managing Partner DLA Piper (foto dreapta).

Marian Dinu a fost numit recent si coordonatorul practicii de corporate / fuziuni si achizitii pentru zona Europei Centrale si de Est, el avand o experienta de aproape 14 ani in domeniu. „Lucram indeaproape cu colegii nostri din birourile regionale pentru a oferi clientilor o platforma de lucru optima pentru indeplinirea obiectivelor acestora. Echipa din Romania este implicata in acest moment in sase tranzactii si ne asteptam ca activitatea tranzactionala sa creasca in 2010”, a declarat Marian Dinu.

Un alt obiectiv important este construirea unei echipe puternice si stabile. In prezent, echipa DLA Piper numara 22 de avocati, o crestere cu 25 % comparativ cu momentul deschiderii biroului in noiembrie 2008, nefiind exclusa marirea echipei in cursul lui 2010.

In plus, la inceputul acestui an, Livia Constantinescu (foto stanga) a fost promovata partener. Facand parte din echipa DLA Piper inca de la infiintarea biroului, Livia este un recunoscut expert in concurenta si fuziuni si achizitii, experienta ei incluzand si proceduri de achizitii publice (asistenta pe parcursul procesului de licitatie si actiunilor de plangere). In cei peste noua ani de activitate, Livia s-a specializat in domenii precum cel farmaceutic si retail.

Cele mai importante arii de practica in 2009, in functie de venituri, sunt: corporate / fuziuni si achizitii, imobiliare, dreptul muncii, restructurari, litigii si finantari.

__

DLA Piper a deschis biroul din Romania in anul 2008, echipa din Bucuresti numarand 22 de avocati. DLA Piper este o organizatie internationala, cu 67 de birouri in 29 de tari  din Asia, Orientul Mijlociu, Statele Unite ale Americii si Europa.
 
Sursa: Avocatnet.ro
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !