Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare

Beneficiile care indulcesc taierile salariale, scrie Capital.
Statistic, circa 30% din firme au de gand sa reia valul scaderilor salariale. Nu toate stiu ca ar putea compensa reducerile cu beneficii avantajoase, unele cu pana la 80% mai „ieftine“ decat sumele acordate anterior in bani. Unul dintre principalele beneficii acordate cu larghete pana de curand de companii, masina de serviciu, a inceput sa se dovedeasca total nerentabil, odata cu eliminarea deductibilitatii TVA si a cheltuielilor pentru combustibil din impozitul pe profit.

Cum te asigura polita de somaj la un credit, ne spune EVZ.
Imprumuturile bancare au ajuns sa aiba o noua polita inclusa in oferta, cea a pierderii locului de munca, care acopera ratele pentru mai multe luni. Cu un somaj in crestere si estimari sumbre pentru urmatoarea perioada, unii romani inca se mai avanta sa faca un credit. Fie ca este un imprumut de nevoi personale fara ipoteca, fie ca este unul imobiliar cu garantie, sunt persoane care prefera sa riste accesarea unui imprumut cu dobanzi si comisioane destul de mari pentru a-si satisface unele nevoi.

Pentru softisti nu e criza: salariile vor creste cu pana la 18%, informeaza Ziarul Financiar.
Salariile specialistilor in IT care lucreaza in companiile din vestul tarii vor creste in acest an si in 2011 cu doua cifre, in conditiile in care companiile de software previzioneaza ca vor majora salariile tuturor categoriilor de angajati cu procente cuprinse intre 14% si 18%. Programatorii se numara printre angajatii care au avut cel mai putin de suferit de pe urma crizei, in conditiile in care companiile de software au continuat sa opereze majorari salariale de pana la 9% anul trecut, potrivit unui studiu realizat de compania de consultanta in resurse umane AIMS Human Capital pe 26 de firme de dezvoltare software din zona de vest a tarii, care grupeaza 5.

Cum pierde statul 1.000.000 de euro pe zi, ne spune Romania Libera.
Sute de mii de proprietari nu platesc impozite pe banii incasati de la chiriasi.Patru ministri, anume Radu Berceanu, Laszlo Borbely, Vasile Blaga si Elena Udrea, si trei proiecte de lege nu au fost de ajuns pentru ca Romania sa aiba o legislatie de inchiriere a locuintelor. Aceasta este fundamentala pentru combaterea evaziunii fiscale din acest domeniu. Estimari ale unor specialisti in problemele locuirii spun ca bugetul de stat pierde anual venituri de sute de milioane de euro cu titlul de impozite care ar trebui platie de proprietarii care inchiriaza.

BEI: Romania e in ultima faza a crizei, dar statul are „dificultati uriase”, titreaza Gandul.
Economistii locali spun insa ca si anul acesta vom plati in contul crizei, inclusiv bugetarii, care anul trecut nu prea au "contribuit". Romania se afla in ultima etapa a crizei, caracterizata printr-o usoara revenire a economiei, insa pe fondul problemelor bugetare ale statului, sustin oficialii BEI. Economistii locali spun insa ca romanii vor plati tribut crizei si anul acesta, inclusiv bugetarii, care anul trecut au fost protejati de guvern
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !