Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Creditul in lei, mai scump daca se scoate cel exotic, scrie EVZ.
Restrictionarea creditarii doar la moneda nationala va face traiul romanilor mult mai greu. O posibila decizie a bancherilor din Europa de a restrictiona creditele de consum doar in moneda nationala a statelor din Europa Centrala si de Est ar putea trimite romanii sa se imprumute din alte surse mult mai scumpe. Discutia pe aceasta tema s-a tinut la Atena, in Grecia, unde s-a hotarat eliminarea anumitor tipuri de creditare considerate active toxice. Potrivit analistilor economici romani, o astfel de decizie va face ca respectiva creditare, in lei, in cazul nostru, sa devina mai scumpa, pentru ca vor trebui acoperite anumite costuri de imprumut.
 
Statul are de plata anul acesta peste 9 mld. euro la datoria publica, informeaza Ziarul Financiar.
Ministerul Finantelor va avea de achitat anul acesta echivalentul a cel putin 9 mld. euro in contul datoriei publice interne si externe, pe seama imprumuturilor angajate pana la sfarsitul lui 2009. Intarirea leului usureaza efortul de plata a datoriei in euro, insa nominal serviciul datoriei ar putea creste prin atragerea unor noi imprumuturi atat de pe piata interna, cat si de pe piata externa, prevazute in strategia de finantare a deficitului bugetar, care urca la circa 8 mld. euro.

Cum poti ajunge sa studiezi la Harvard, ne spune Capital.
Harvard este cea mai prestigioasa universitate din lume. Mai mult de jumatate din cei care au terminat studiile la Harvard Business School au ajuns manageri, iar printre cele mai cunoscute figuri internationale care au calcat pragul acestei universitati se numara John F. Kennedy, John Kotter, cel mai cunoscut guru de leadership din lume la ora actuala, actualul presedinte american Barack Obama sau secretarul general al ONU, Ban Ki-moon. Ce conditii trebuie sa indeplinesti ca sa ajungi sa studiezi acolo si care sunt etapele pe care trebuie sa le parcurgi?. Capital.ro a stat de vorba cu unul dintre cei doi romani care in prezent urmeaza studii la Harvard.

Ministerul Mediului: „Avem mai multi bani decat am putea cheltui pentru impaduriri“, titreaza Gandul.
In anii anteriori, n-au fost bani pentru impaduriri, asa ca nimeni nu s-a inghesuit sa creasca puieti. Acum sunt bani, dar nu pot fi cheltuiti integral, pentru ca nu sunt puieti suficienti. Cu toate ca Ministerul Mediului are la dispozitie pentru acest an o suma considerabila destinata impaduririlor, 60 milioane de euro, ea nu va putea fi cheltuita integral, pentru ca nu are de unde sa cumpere material saditor. "Avem mai multi bani decat am putea cheltui pentru impaduriri. Din suma totala de 60 milioane de euro, vom putea utiliza maximum 60-70%, pentru ca nu exista disponibil materialul saditor", a declarat pentru Gandul Cristian Apostol, secretar de stat in Ministerul Mediului.

CFR se faulteaza singura. Vinde bilete de avion mai ieftine decat la trenurile proprii, anunta Money.ro.
CFR Calatori vinde bilete pentru compania aeriana Blue Air la propriile ghisee. In acest fel isi saboteaza afacerile pentru ca pierde, constant, calatori pe mai multe curse catre si din Transilvania. Intra sa afli cum transportatorul feroviar isi pierde, cu buna stiinta, clientii in favoarea unui concurent privat.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !