Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Ghidul cumparatorului istet de casa veche, titreaza EVZ.
Inainte de a cumpara o locuinta, orice cumparator trebuie sa verifice cateva aspecte, pentru a se asigura ca nu va scoate mai multi bani din buzunar in viitor.
 
Pretul este unul dintre principalele criterii pe care le au in vedere cei care isi cauta o locuinta. Insa, zona in care este amplasat imobilul reprezinta un alt criteriu de care e bine sa tinem cont. Elena si Cristi voiau sa isi cumpere o locuinta in toamna lui 2008, insa nu isi permiteau ceva mai scump de 60.000 de euro. Au vazut numeroase locuinte, iar unul dintre agenti i-a dus la un bloc de pe o straduta intunecata, la marginea cartierului Progresul.

Problemele monedei euro fac si leul sa para mai tare, anunta Capital.
Evolutia monedei europene din acest an depinde de miscarile marilor fonduri de investitii, de revenirea economiilor europene si de rezolvarea problemelor financiare din Grecia. Criza prin care trece Grecia a afectat semnificativ moneda euro, modificand raportul fata de principalele valute internationale. Daca anul trecut dolarul a urmat un trend descendent constant, in 2010, moneda europeana are parte de evenimente care ii scad valoarea.

Ce miza are legea falimentului personal si de ce se opun bancherii, ne spune Ziarul Financiar.
Un proiect al legii falimentului personal, initiat in toamna trecuta de senatorul PD-L Iulian Urban alaturi de alti colegi de partid, vine sa reglementeze un domeniu sensibil, al executarii contractelor de credit. Peste 10% dintre clientii persoane fizice inregistreaza in prezent restante la plata ratelor la credite, iar numarul executarilor de bunuri facute de banci ajunge la cateva sute lunar. In prezent, bancile pot executa in linii mari orice bun si orice venit al debitorului pe termen nelimitat pentru a-si recupera integral creantele, chiar daca in contractele de credit nu sunt stipulate in mod explicit.

Cum sa castigi bani de pe urma declaratiei de venit. 170.000 de romani au luat inapoi de la stat 34 mil. Euro, ne spune Gandul.
Din cei 875.000 de romani care si-au depus declaratia de impozit anul trecut, peste 170.000 s-au trezit in situatia inedita de a fi cautati de Fisc pentru a primi datoria pe care statul o avea la ei. Depunerea declaratiei de venit global nu inseamna numai evitarea amenzii, ci si posibilitatea de a primi bani de la Fisc si nu de a da. Din datele obtiunute de Gandul , anul trecut, aproape 20% dintre persoanele fizice care si-au depus declaratia de venit global au primit bani de la Fisc.

Cat mai scade dobanda pentru depozite, ne informeaza Romania Libera.
Doar economiile in lei plasate pe o luna mai aduc un randament decent, insa si in aceste cazuri dobanzile au scazut cu pana la trei puncte din ianuarie. Doar in lei si doar pe ter­mene ­foarte scurte. Astfel ar trebui sa economiseasca romanii daca ne uitam la evolutiile din ultima vreme ale dobanzilor pe care bancile le ofera la economiile populatiei. Doar in primele luni ale acestui an dobanzile la economiile in lei au scazut, in medie, cu peste un punct, de la 8,2% in ianuarie la 7,1% in prezent, potrivit datelor www.conso.ro. Acest nivel nu a mai fost intalnit de la finele anului 2007, cand, potrivit BNR, randamentul depozitelor cu scadente intre o luna si trei luni era de 7,4% pe an.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !