Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow Guvernul lucreaza la simplificarea declaratiilor fiscale
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

Guvernul lucreaza la simplificarea declaratiilor fiscale
Premierul Emil Boc a anuntat, joi, ca Guvernul lucreaza la simplificarea declaratiilor fiscale depuse de firme, al caror numar este in prezent de aproximativ 25 pe luna, astfel incat sa se ajunga, anul viitor, la o singura astfel de declaratie electronica, dupa model german, informeaza agentia Mediafax.
 
Boc a declarat, la inaugurarea unui centru auto de langa Cluj-Napoca, faptul ca specialistii Executivului lucreaza si la o solutie de compensare a datoriilor pe care statul le are la firmele private.

" Lucram acum la simplificarea declaratiilor fiscale, dar nu numai, pe care trebuie sa le completeze oamenii de afaceri in fiecare luna. Sunt 24-25 de declaratii care trebuie completate si care iau timp, bani si energie si care ingreuneaza activitatea economica. Tinta este sa ajungem, in 2011, la o declaratie unica, in format electronic, la un portal national, ca in Germania ", a afirmat Boc.

Potrivit acestuia, pentru a debloca datoriile statului si ale companiilor care lucreaza cu statul, Executivul lucreaza la o lege "pentru o compensare atipica, in trei - stat, companie, firma, stat, companie de stat, firma care are datorii la stat, pentru a debloca, prin acest mecanism, resursele financiare atât de necesare activitatii economice".

Sursa: Mediafax
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !