Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Salariul mediu intr-o institutie de stat de cercetare in IT: peste 3.300 de lei, scrie Capital.
Diferit de proaspatul Centru National de Supercomputing, infiintat de stat la inceputul acestei luni, Institutul National de Cercetare Dezvoltare in Informatica (ICI) este un centru care apartine de Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale si care anul acesta are bugetat un profit net de 1,1 milioane lei.
 
Conform cifrelor publicate in Monitorul Oficial, salariul mediu net al unui angajat al Institutului este de 3.344 de lei. In anul 2007, ultimul despre care exista date despre situatia financiara pe site-ul Ministerului de Finante, exista la ICI un numar mediu de angajati de 216 persoane. In anul respectiv, profitul net al institutiei a fost de 4,6 milioane de lei.

Cu ce veste buna a venit la Bucuresti seful FMI: ar putea fi nevoie de un nou acord, informeaza Ziarul Financiar.
Dominique Strauss-Kahn a primit aplauze intr-o tara nevoita sa faca ajustari dureroase pentru a trai din credite. Presedintele Traian Basescu a discutat ieri cu seful FMI Dominique Strauss-Kahn ideea incheierii unui nou acord de finantare, preventiv de aceasta data, in conditiile in care Romania a imprumutat pana acum putin peste 9 mld. euro in cadrul aranjamentului financiar de 20 mld. de euro stabilit in primavara trecuta si care expira in 2011.

BCR: Abia 2012 va fi ca 2008, anunta Romania Libera.
Nici macar revenirea pe crestere a economiei anul acesta nu este o certitudine, din
cauza lipsei investitiilor, a declarat Lucian Anghel, economistul-sef al celei mai mari banci din Romania. BCR a reviziut in urcare estimarea privind cresterea economica din acest an, de la 0,6% la 1,9%, dar avertizeaza ca exis
ta riscuri mari de derapaj de la scenariul de baza.

Razboi total pe piata taximetriei: O lege incaiera localnicii cu provincialii. Scad tarifele, ne spune Money.ro.
Taxiurile vor putea lucra doar pe aria localitatilor pentru care au obtinut autorizatii, in caz contrar riscand a li se ridica placutele de inmatriculare si a primi amenzi usturatoare, potrivit unei Ordonante de Urgenta a Guvernului. Proiectul normativ creeaza premisele unui razboi total pe piata taximetriei pentru ca firmele de taxi din localitatile limitrofe marilor orase din Romania vor scadea masiv tarifele si asta pentru ca mai pot lucra doar la comanda.

Topul primelor de Paste, titreaza Gandul.
Angajatii cu cele mai mari salarii, cei din domeniul bancar, primesc si cele mai mari prime de Paste. Acolo unde se acorda, bonificatia de miel este fie in bani, fie in salam, navete de bere sau lenjerie intima. Salariati din mai multe domenii de activitate au primit deja sau urmeaza sa incaseze prima de Paste, in timp ce altii nici nu spera la o asemenea bonificatie. Pe primul loc in topul primelor se situeaza angajatii care au si cele mai mari salarii din Romania, cei ai bancilor.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !