Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow Liliana Tanase: Sefii romani nu vad in viitor
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

Liliana Tanase: Sefii romani nu vad in viitor
Expertul in HR Liliana Tanase explica problemele companiilor romanesti prin lipsa de viziune a conducatorilor acestora. Datele de pe piata romaneasca arata ca multe firme si-ar putea imbunatati activitatea si ar putea evita concedierile daca ar exista un management mai bine pregatit profesional.
 
“Revizuirea rezultatelor unei firme la anumite intervale scurte de timp duce la inexistenta in multe companii a unei viziuni pe termen lung. Managerii romani conduc prin viziuni pe termen scurt, liderii conduc prin viziuni pe termen lung. Politicile companiiilor sunt create pentru termene scurte, la asta se adauga si capacitatea redusa de prognoza”, considera Liliana Tanase.

Specialistul ii sfatuieste pe sefii romani sa se reevalueze ca lideri si sa acorde o mai mare atentie membrilor echipelor cu care lucreaza. “Vrei sa cladesti pe termen lung, investesti in oameni, le acorzi atentie, nu tai de la ei in primul rand. Acesta este un punct nevralgic si care stopeaza evolutia spre leadership”.

Tanase ii sfatuieste pe conducatorii firmelor sa se orienteze in aceasta perioada spre mijloacele de motivare nonfinciare. O solutie de motivare foarte puternica este participarea activa a managerului la viata echipei, exemplul personal si onestitatea.

Trebuie acordata atentie asupra modului in care discutam si ne comportam cu oamenii. “Nu aplicam ca manageri toate metodele pe toti subalternii, ca la un ghiveci de legume, ci metodele se aplica personalizat, in functie de factorii motivatori individuali”, afirma expertul in HR.

Managerii si asprirantii la aceasta pozitie pot invata cum se pot transforma in conducatori puternici si apreciati de echipa cu ajutorul unui curs de Powerful Leadership care va avea loc la Grand Hotel Continental din Bucuresti, pe 14 si 15 aprilie.

AvocatNet si Leads Management vor sustine acest curs intensiv pentru cei care vor sa descopere si dezvolte leaderul care se afla in ei, dar si sa invete abilitatile si tehnicile esentiale, incercate si testate, pentru a construi o afacere de succes.

Participantii vor putea afla de la Liliana Tanase care este reteta prin care oamenii ajung sa lucreaze la maximum de potential folosind abilitatile lor in asa fel incat sa completeze cu succes proiectele initiate de leader.
 
Sursa: Avocatnet.ro
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !