Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Inspectia Muncii, sperietoarea angajatorilor, scrie Capital.
Institutia este acuzata de angajatori si juristi deopotriva ca aplica legea nu in functie de Codul muncii, ci de bunul plac al conducerii fiecarei unitati teritoriale in parte.
 
ITM este institutia care genereaza cel mai inalt grad de stres si teroare asupra ­firmelor, mai rau decat Garda Financiara. Controalele sunt din ce in ce mai subiective, exista inspectori care prefera santajul ca metoda de lucru, iar cand ai treaba la ghisee trebuie sa stai la cozi cate o zi intreaga», comenteaza un angajator exasperat din Iasi.

„Prima casa” inca nu functioneaza pentru locuintele nou construite, la o luna de la start, anunta Ziarul Financiar.
Cea de-a doua etapa a programului "Prima casa" functioneaza deocamdata doar pentru achizitia de imobile deja finalizate, in asteptarea normelor pentru finantarea locuintelor care urmeaza sa fie construite. La mai bine de o luna de la debutul editiei a doua a programului, normele pentru finantarea imobilelor care urmeaza sa fie construite - inclusiv prin asocierea a cel putin sapte clienti - care faceau diferenta fata de editia 2009, abia au fost aprobate de Guvern si urmeaza sa fie publicate in Monitorul Oficial.

Ghidul de economisire al bancherilor: de la stinsul luminii la plata ratelor, scrie Gandul.
"Fixeaza-ti o zi pe saptamana in care sa nu cheltui nimic", "stinge lumina cand nu te afli in camera si inchide calculatorul, radioul sau televizorul cand nu le folosesti" si "chiar ai nevoie de toate cele 100 de canale TV, mai ales ca nici nu ai prea mult timp liber? Alege pachetul de baza". Acestea sunt doar cateva dintre sfaturile pe care expertii bancari le dau romanilor pentru a-i invata sa faca economii.

Senatorii dezbat astazi motiunea simpla privind Educatia, informeaza Money.
Documentul a fost depus de liberali, cu sprijinul social democratilor si al conservatorilor. Motiunea, intitulata “Educatia - de la supravietuire la colaps’’, critica in termeni duri situatia din invatamant.

Zece orase din Romania impart „spaga Mercedes", titreaza Romania Libera.
Cadouri in valoare de mai multe milioane de euro au fost date oficialilor din tari precum Romania, Coreea de Nord, Libia si Bulgaria cu scopul ungerii rotitelor necesare la incheierea unor contracte de vanzare a mai multor modele de autobuze Mercedes destinate transportului public, afirma procurorii americani intr-un acord amiabil semnat cu firma germana.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !