Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow Seitan: Doar pensiile militarilor ce depasesc 3000 de lei vor scadea, dar in niciun caz cu 69%
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

Seitan: Doar pensiile militarilor ce depasesc 3000 de lei vor scadea, dar in niciun caz cu 69%
Doar pensiile militarilor mai mari de 3000 de lei vor scadea ca urmare a aplicarii legii unitare a pensiilor, dar nu se pune problema unei diminuari cu 69%, a declarat ministrul muncii, Mihai Seitan, ca urmare a informatiilor aparute in presa referitor la acest subiect.
 
“Vreau sa va atrag atentia ca este vorba de unele simulari care au fost facute in cadrul CNPAS, cu ajutorul caselor de pensii militarizate, pentru a calibra sistemul de calcul pe noua lege a pensiilor, care au scos in evidenta faptul ca majoritatea pensiilor militare nu scad, unele chiar crescand, ma refer la pensiile care nu depasesc 3000 de lei” a declarat Seitan.

”Sigur ca sunt numai simulari, simulari care au fost tehnice, care au avut in vedere faptul ca este necesar ca toate veniturile salariale ale celor care urmeaza sa intre in acest calcul, cand se va face acesta, dupa aparitia legii, sa fie complete, corecte si legale. Nu au fost aduse toate datele atunci cand s-au facut calculele. Unele persoane care au intrat in simulare au avut perioade neacoperite, adica nu au prezentat documentele necesare, si atunci am facut calcule conform prevederii legale care stipuleaza folosirea salariului minim pe economie, astfel incat, pana in momentul in care se rezolva legea si vom putea face calculele efective, vom avea si aceste date reale, urmand ca pensiile sa fie corect calculate” a adaugat acesta.

Seitan a subliniat faptul ca singurele pensii care vor scadea vor fi cele de peste 3000 de lei si in niciun caz nu se va ajunge la un procent de 69%, asa cum s-a vehiculat in presa.
 
Sursa: Avocatnet.ro
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !