Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
De ce e nevoie de un indice oficial al preturilor. Trei indici imobiliari diferiti intr-o zi, scrie Ziarul Financiar.
Trei site-uri specializate in anunturi imobiliare au prezentat ieri, intr-o singura zi, trei indici imobiliari, care nu arata diferente majore de pret, dar reflecta tendinte diferite privind evolutia preturilor la apartamentele vechi din Bucuresti.
 
Toti cei trei indici imobiliari semnaleaza o continuare a scaderii preturilor la apartamente in primul trimestru al anului, dar temperata, cu valori cuprinse intre minus 0,3% pentru apartamentele cu trei camere monitorizate de Anunturi parti culari.

Ora de religie: „indoctrinare” sau un strop de „morala”, titreaza EVZ.
Discutia pe marginea noii legi a educatiei ajunge la o tema mai veche: locul pe care ar trebui sa-l ocupe religia in orarul elevilor si caracterul obligatoriu sau facultativ al acesteia. Noua lege a educatiei ignora numeroasele cereri ale parintilor si ale societatii civile, in privinta eliminarii orelor de religie sau, cel putin, a „reformarii” acestora.

Mai usor cu economisirea la banci!, ne spune Capital.
Reducerea dobanzii BNR la 6,5% antreneaza deja diminuari de bonificatii la depozite. Economisirea, care a crescut in ultima peri­oada, isi pierde unul din stimulentele care au sustinut-o pana acum. Depozitele in lei ale populatiei au crescut cu 9,8% in februarie 2010 fata de aceeasi luna a anului trecut, ajungand astfel la 61.484,2 milioane lei. Si cele in valuta au avansat cu 12,5%, atingand 37.605 milioane lei, intr-o perioada in care creditarea a fost intr-un puternic declin. Pentru persoanele juridice, cresterea de la un an la altul a fost de 1,8%, atat pentru lei, cat si pentru valuta, ajungand la 40.948,3, respectiv 25.135,9 milioane lei.

Parlamentarii vor sa inchida supermarketurile duminica, anunta Gandul.
Avocatii hipermarketurilor au introdus noi taxe, tipa producatorii. Parlamentarii vor sa inchida in zilele de duminica marile supermarketuri. Romanii ar putea avea astfel surpriza ca la final de saptamana sa gaseasca lacatul pe usile marilor retaileri. Deputatii din Comisia de Agricultura vor sa introduca, in luna mai, o asemenea propunere in Codul bunelor practici comerciale pentru a incuraja vanzarile din piete ale producatorilor agricoli autohtoni. "Incercam sa introducem o modificare in legea Codului bunelor practici. Pe modelul unor tari din Uniunea Europeana, precum Germania sau Austria, vom propune ca marile retele de magazine sa fie inchise in zilele de duminica. In acele state s-a recurs la o asemenea masura pe considerente de legislatia muncii.

Bacul international, poarta spre universitati prestigioase, scrie Romania Libera.
Colegiul National „Barbu Stirbei" din Calarasi este primul liceu de stat din Romania autorizat sa organizeze Diploma Programme (DP) si International Baccalaureate (IB). Acum, IB se sustine in doua licee particulare din Capitala: Scoala Americana si Scoala Internationala „Mark Twain". Desi acum se loveste de alte probleme financiare, avand in vedere ca profesorii implicati in DP trebuie platiti, conducerea Colegiului „Barbu Stirbei" spera sa rezolve pe plan local acest aspect, iar din anul scolar 2010-2011 sa inceapa efectiv programul. Cu atat mai mult cu cat exista solicitari nu doar din partea elevilor din Calarasi, ci si din alte zone ale tarii.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !