Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Plata TVA la incasarea facturii: nastere grea, viitor cu probleme, scrie Capital.
Finantele se opun platii TVA dupa incasarea facturii, aprobata de Senat, invocand directivele UE. Expertii in taxe le contrazic, dar avertizeaza ca administrarea masurii va fi greoaie si pentru firme.
 
Cu putina buna vointa, Ministerul de Finante ar putea gasi solutii pentru punerea in practica a prevederii referitoare la plata TVA dupa incasarea facturii, votata deja in Senat. Initiativa este insa respinsa de oficialii institutiei, desi este solicitata de mediul de afaceri de mai bine de un an, pentru ca ar reduce simtitor incasarile bugetare.

Guvernul vinde "perlele energetice" pentru ca Fondul lui Videanu sa stranga 1 mld. euro de la investitorii de pe Bursa, anunta Ziarul Financiar.
Guvernul se pregateste sa vanda pe Bursa o parte din actiunile detinute la perlele coroanei - companiile din sectorul energetic aflate in portofoliul Ministerului Economiei, precum OMV Petrom, Transelectrica, Transgaz sau Romgaz, din care estimeaza sa incaseze peste un miliard de euro. Informatia a fost publicata ieri dupa-amiaza in exclusivitate de agentia Mediafax, care citeaza un document oficial al Guvernului.

Castelul Corvinilor, vandut la suprapret, infomeaza EVZ.
In judetul Hunedoara sunt multe locuri frumoase. Unele poarta pecetea unei istorii presarate cu fapte de eroism, altele sunt inca neatinse de mana omului dornic de castig cu orice risc. Insa, in aceste locuri, nemti, francezi sau italieni vin sa vada cum e viata la tara, in vreme ce romanii se plang ca agentiile de turism le cer preturi duble fata de cele practicate de agropensiuni.

Ce vor pietarii: magazine inchise si sambata, scrie Romania Libera.
Initiativa deputatilor din Comisia de agricultura de a inchide supermarketurile duminica pentru a stimula comertul din piete si pe cel al magazinelor de cartier este bine primita de pietari, dar nu cu acelasi entuziasm si de cumparatori. In Piata Timpuri Noi din Capitala, stirea a insufletit comerciantii. Rodica Anghel vinde aici mere si se declara incantata de proiect. „Sunt increzatoare, pentru ca asa este si in Occident, si cred ca oficialii nostri sunt mai mult presati sa adopte astfel de reglementari ca sa fim si noi in rand cu cei din Vest, nu neaparat ca sunt si interesati in mod real de noi". Alti tarabagii, desi sunt multumiti cu acest prim pas, vor mai mult. Cum duminica este si zi de odihna, Mihaela Buinoiu crede ca masura nu ii va spori cu mult vanzarile, mai ales ca, „uneori, aici duminica bazaie musca". George, un vanzator de flori care isi ocupa timpii morti la table, direct pe taraba, puncteaza in acelasi registru. „Ar fi ceva daca i-ar inchide sambata. Dar, oricum, e un pas inainte."

10 lucruri de care trebuie sa tii cont daca vrei un credit auto, titreaza Money.ro.
Daca te numeri printre fericitii care mai au resurse financiare si vrei sa-ti cumperi o masina folosind un instrument bancar ar fi bine sa-ti calculezi cu atentie pasii. Iti prezentam 10 lucruri la care ar trebui sa te gandesti inainte sa pleci la drum.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !