Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow MCSI: Finantare de 82 de milioane de lei pentru proiectele privind invatamantul online
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

MCSI: Finantare de 82 de milioane de lei pentru proiectele privind invatamantul online
Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI) asteapta, pana la data de 15 iunie, proiecte care vizeaza dezvoltarea solutiilor de invatamant prin mijloace electronice, disponibile on-line, informeaza un comunicat de presa al ministerului. Bugetul total alocat de MCSI este de 82 milioane de lei, un proiect putand fi finantat cu cel mult 15 milioane de lei.
 
Programul lansat de MCSI se refera la proiecte pentru operatiunea 3.2.3 "Sustinerea implementarii de aplicatii de E-Educatie si asigurarea conexiunii la broadband, acolo unde este necesar" din cadrul Domeniului Major de Interventie 2 – „Dezvoltarea si cresterea eficientei serviciilor publice electronice”, Axa III „Tehnologia Informatiei si Comunicatiilor pentru sectoarele privat si public”.

Proiectele care urmeaza sa fie finantate au in vedere extinderea unei platforme care va permite furnizarea unor solutii de invatamant prin mijloace electronice, disponibile on-line.

Suma totala alocata acestui apel de proiecte este de 82 milioane lei, din care aproximativ 66,9 mil. lei FEDR, iar 15,1 mil. lei de la bugetul de stat.

Potrivit MCSI, valorea maxima cu care poate fi finantat un proiect ajunge la 15 milioane lei la nivel national, respectiv 5 milioane lei la nivel local.

De asemenea, vor fi acordate si finantari minime de cel putin 500.000 lei.

“Rata de cofinantare este de 100% pentru ordonatorii de credite finantati integral de la bugetul de stat, bugetul asigurarilor sociale, bugetul asigurarilor pentru somaj, dupa caz, si 98% pentru pentru celelalte categorii de solicitanti eligibili”, precizeaza MCSI.

Inregistrarea proiectelor se va realiza on-line in mod continuu, incepand cu data de 15 aprilie 2010, termenul-limita de inregistrare a proiectelor fiind 15 iunie 2010.

Totodata, in termen de maxim 5 zile lucratoare dupa inregistrarea on-line, solicitantii trebuie sa depuna dosarul proiectului la sediul MCSI.
 
Sursa: Avocatnet.ro
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !