Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Cum poate fi evitata declaratia anuala pe venit, ne spune Capital.
Unele persoane ar putea scapa de depunerea declaratiilor anuale de venit daca opteaza, de anul acesta, pentru impozitarea finala la sursa. O modificare introdusa in Codul fiscal, din 2010, ar putea veni in sprijinul celor care prefera sa fie impozitati final la sursa, ca sa nu mai depuna declaratia anuala de venit.
 
Consilierul guvernatorului BNR: 100.000 de posturi bugetare ar trebui eliminate, titreaza Ziarul Financiar.
Cheltuielile de personal ar trebui reduse in 2010 cu echivalentul a 100.000 de posturi, dar disponibilizarile de o asemenea anvergura necesita o mare vointa politica, a declarat Lucian Croitoru, consilier al guvernatorului BNR, care nu exclude ca si in acest an sa se apeleze la concedii fara plata.

Reabilitarea termica a blocurilor se face discretionar, iar pentru toata Romania va dura nu mai putin de 103 ani!, anunta Gandul.
Reabilitarea termica a blocurilor se face cu greutate si oarecum discretionar pentru ca din calculele autoritatilor a rezultat ca anveloparea tuturor blocurilor din aceasta tara va dura nu mai putin de 103 ani, a declarat la videochatul incont.ro Cristian Clenciu, presedintele Asociatiei Romane a Agentiilor Imobiliare (ARAI).

Haos pe Otopeni, masini inchiriate cu mii de euro, scrie Romania Libera.
Eruptia vulcanului islandez Eyjafjallajokull a dat peste cap intreaga Europa. Extinderea norului de cenusa a provocat statelor pierderi de miliarde de euro, insa au fost si domenii in care companiile au avut de castigat. Duminica seara, o parte dintre curse au fost reluate, dar numai in state din sudul continentului - Spania, Bulgaria, Croatia. In Romania, spatiul aerian a fost inchis com¬plet pana astazi la ora 12.00, dar exista posibilitatea ca toate zborurile sa ramana suspendate pana joi, daca conditiile atmosferice nu se vor ameliora.

Vacanta la mare este, din nou, de doua ori mai scumpa decat in Bulgaria sau Grecia!, informeaza Money.ro.
Criza nu a motivat hotelierii romani sa mai taie din tarifele de doua ori mai mari fata de cele practicate pe litoralul bulgaresc sau grecesc. Afla care sunt cele mai avantajoase sejururi de trei stele in topul destinatiilor preferate de turistii romani in 2010, dar si de ce hotelierii romani "invita " turistii sa-si petreaca vacanta in strainatate.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !