Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Primaria Bucuresti devine producator de energie verde, scrie Capital.
La statia de epurare a apelor uzate de la Glina vor fi construite, pana la finele anului, o microhidrocen­trala si o centrala pe biogaz, pentru care Primaria Capitalei va investi 6,7 milioane de euro.
 
La mijlocul lunii martie, primaria condusa de Sorin Oprescu a obtinut licenta de realizare a celor doua centrale de la Autoritatea Nationala de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE). Investitia face parte dintr-un proiect mai amplu, de peste 100 milioane euro, de construire a statiei de epurare a apelor uzate de la Glina, inceputa de Ceausescu si nefinalizata.

Cum vor sa vanda bancherii credite: cu taxe de „analiza dosar” de sute de lei, ne spune Ziarul Financiar.
Bancherii se plang de lipsa cererii de credite, dar odata ajunsi in agentii clientii incep sa fie taxati chiar inainte sa contracteze finantarea. Clientii care vor sa achizitioneze un credit imobiliar trebuie sa plateasca comisioane pentru analiza documentatiei de credit care se ridica la cateva sute lei, chiar daca in final ajung sa nu mai contracteze imprumutul. Bancherii justifica aceste comisioane prin costurile pe care le presupune realizarea analizei documentatiei. Totusi, nu toate bancile precep astfel de comisioane.

Etape pentru racordarea la reteaua de electricitate, informeaza EVZ.
Nu va lasati pacaliti de terenurile care sunt mai ieftine, dar nu au acces la stalpii de curent. Studiati serios problema, intrucat lucrarile de racordare pot ajunge sa va coste si peste zece mii de euro. Una dintre greselile frecvente pe care le fac cei care isi cumpara un teren pentru construirea unei case este sa se lase ispititi de pretul redus al acestuia. Si asta o spun reprezentantii companiilor de distributie a electricitatii. O oferta bogata in acest sens este cea a fostelor terenuri agricole, devenite acum construibile, dar aflate la mare distanta de reteaua electrica de joasa tensiune.

OMS despre codul rosu al lui Astarastoaie: "Nu exista!", informeaza Romania Libera.
Pentru a subli­nia efectele dezas­truoase ale exodului medicilor, presedintele acestora apeleaza la o tactica extrema: inventeaza o „alerta rosie" internationala. Plecarea medicilor din Romania spre Occident nu s-a redus, in ciuda dezbaterilor din tara. Vineri, presedintele Colegiului Medicilor, Vasile Astarastoaie, a tras un nou semnal de alarma si a mentionat un presupus cod rosu, pe care Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) l-ar recomanda tarilor care pierd 2 la suta din medicii practicanti. RL a descoperit insa ca un astfel de cod nu exista la nivelul OMS. In aceste conditii, ramane o intrebare: cat de grava este, de fapt, situatia migratiei medicilor romani, daca unii oficiali recurg la astfel de tactici de comunicare pentru a atrage atentia asupra amplorii exodului?

Romania, tara podurilor expirate, anunta Jurnalul National.
Din 16.500 de kilometri de drumuri nationale existente in Romania, 8.279 de kilometri sunt sub standarde. In ceea ce priveste podurile, vestile sunt mult mai rele. 63% dintre podurile care indeplinesc cerintele de siguranta au durata de viata expirata, multe dintre acestea reprezentand un pericol public.
 
© 2025 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !