Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow Garrigues Romania isi consolideaza departamentul de energie si resurse naturale
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

Garrigues Romania isi consolideaza departamentul de energie si resurse naturale
Garrigues Romania isi consolideaza departamentul de energie si resurse naturale prin cooptarea avocatei Adina Aurel, specialist in reglementari din domeniul energiei si resurselor naturale.
 
Adina Aurel este membra a Baroului din Bucuresti, a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii Nicolae Titulescu din Bucuresti in 2001 si are un masterat in drept la Universitatea Bucuresti.

“Garrigues detine o echipa foarte apreciata de avocati in domeniul energiei, atat in Spania cat si in Romania, care a fost implicata in cele mai relevante proiecte energetice din ultimii ani. Prin cooptarea Adinei Aurel, continuam sa ne consolidam expertiza in sectorul energetic, principalul nostru obiectiv fiind sa actionam intotdeauna in interesul clientilor, furnizand servicii de cea mai inalta calitate”, a declarat Mihai Mares, Managing Partner Garrigues Romania.

Potrivit clasamentului European Legal 500 pe 2010, Garrigues Romania s-a clasat pe locul al treilea in urmatoarele domenii de practica judiciara: energie si resurse naturale, parteneriate publice private si achizitii publice.

“Suntem foarte mandri ca echipa Garrigues Romania dedicata afacerilor din domeniul energiei este considerata de clientii nostri ca fiind foarte profesionista, foarte rapida si cu o foarte buna intelegere a pietii. Prin integrarea Adinei in echipa noastra ne consolidam capacitatile de a ne asista clientii in acest sector de activitate foarte specializat”, a adaugat Mihai Mares.

_
GARRIGUES este una din firmele de servicii juridice de top din Europa Continentala, atat din punct de vedere al serviciilor facturate, cat si al numarului de angajati. Firma furnizeaza gama completa de servicii de consultanta si are cea mai extinsa retea de birouri din Spania si birouri proprii in Londra, New York, Bruxelles, Lisabona, Oporto, Bucuresti, Varsovia, Casablanca, Tanger si Shanghai.

Sursa: Avocatnet.ro
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !