Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Haosul din statistici sau de ce Guvernul n-are habar cati bugetari poate sa dea afara, scrie Capital.
Desi de mai bine de un an se vorbeste despre reducerea aparatului birocratic, numeroase institutii publice au anul acesta bugete si scheme de personal mai mari decat in 2009.
 
Ba chiar continua sa faca angajari. Conform buletinului lunar al Institutului National de Sta­tistica (INS), in oc­tom­brie 2009, lucrau in „Admi­nis­tratie publica, aparare, asigurari sociale din sistemul public“ un numar de 232.000 de persoane, in sanatate - 385.000, iar in educatie - 396.000.

Un milion de agricultori nu vor mai primi bani de la stat pentru ca nu sunt inregistrati juridic, informeaza Ziarul Financiar.
Doar 18.000 de agricultori din cei circa 1,1 milioane la nivel local sunt inregistrati ca persoana fizica autorizata, asociatie familiala sau firma. Restul, care lucreaza aproape 5 mil. ha, fiind in situatia de a nu mai primi subventii de la stat pentru ca nu au statut juridic.

Boc a gasit bani in buget pentru parlamentarii puterii, ne spune EVZ.
Premierul le-a promis PDL-istilor ca va trece astazi prin guvern hotararile prin care aloca peste 18 milioane de euro, cu care parlamentarii puterii sa se achite de promisiunile electorale. Apropierea alegerilor interne in PDL pune guvernul la cheltuiala. La presiunea teritoriului, premierul Emil Boc a gasit cele peste 18 milioane de euro promise uninominalilor puterii pentru propriile colegii, in schimbul votului lor la legea bugetului.

Laboratoarele de analize medicale, in pericol, informeaza Romania Libera.
Analizele de laborator pot fi considerate cele mai eficiente instrumente de evaluare a starii de sanatate a pacientilor. Consumul de servicii de sanatate si cheltuielile publice pe acest segment s-ar reduce daca oamenii si-ar face mai des analize si s-ar preveni boala. In ciuda acestui adevar, statul roman da o lovitura serioasa laboratoarelor de analize medicale.

Vladescu „spera” ca economia sa nu se apropie prea mult de zero. FMI a venit in Romania ca sa caute masurile lui Boc, titreaza Gandul.
Ministrul Finantelor este, dupa cum spune chiar el, "prudent" in ceea ce priveste estimarea privind cresterea economica a Romaniei in 2010, nivelul de 0,8% din PIB putand fi considerat optimist. Ministrul Finantelor, Sebastian Vladescu, se teme ca noua estimare a FMI privind cresterea economica de anul acesta, de 0,8% din PIB, ar putea fi prea optimista si ca, de fapt, evolutia PIB, desi pozitiva, se va apropia si mai mult de 0% in realitate. Prognoza actuala este mai mica decat cea de la finele anului trecut, de 1,3% din PIB, modificarea fiind anuntata recent de oficialii Fondului Monetar.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !