Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Statul vrea sa vanda, lunar, 1.000 de apartamente ANL, dar nu are clienti, scrie Capital.
Primariile ar trebui sa vanda, in opt luni, 9.000 de locuinte, construite prin Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) si inchiriate tinerilor, insa pana acum au reusit sa semneze contracte pentru doar sapte apartamente.
 
Banii din vanzarea apartamentelor inchiriate trebuie sa completeze bugetul din acest an al ANL, care si-a propus ca, in termen de trei ani, sa dezvolte 100.000 de unitati locative, promise de Elena Udrea in momentul instalarii in fotoliul de ministru al dezvoltarii si turismului.

Patriciu a deschis primele chioscuri de cartier in Capitala si ataca celebrele buticuri de la parterul blocurilor, anunta Ziarul Financiar.
Miliardarul Dinu Patriciu, considerat cel mai bogat roman, a deschis primele magazine sub brandul Mic.ro in Bucuresti, un concept pornit de la zero si care isi propune sa "muste" din cota de piata a chioscurilor de la parterul blocurilor, dar si a marilor magazine, jucatori care se bat pe un consum de 22 de miliarde de euro anual. Pana in prezent au fost deschise sase magazine, unitatea numarul unu fiind situata pe soseaua Stefan cel Mare, in apropierea restaurantului Perla de la intersectia cu Calea Dorobantilor.

Copil singur caut parinti disponibili, titreaza EVZ.
Un copil din doi se plange de faptul ca petrece cel mult o ora pe zi cu parintii. Unu din doi copii romani de varsta scolara nu interactioneaza de loc cu parintii, care ajung sa-i neglijeze din cauza serviciului si a indatoririlor casnice. Asa arata un sondaj Gallup, dat publicitatii ieri, potrivit caruia, in timpul saptamanii, 49% dintre micuti petrec cel mult o ora pe zi in compania parintilor.

Ce banci au cele mai mari comisioane de rambursare anticipata, ne spune Money.
Bancile incearca sa-si tina clinetii legati de contractele de credit si prin practicare unor comisioane de rambursare anticipata mari, care in unele cazuri pot ajunge pana la 5% din suma rambursata. Afla ce comisioane de rambursare au primele 10 banci dupa active si care sunt institutiile financiare care practica cele mai mari penalitati.

Guvernul vrea sa controleze universitatile,
titreaza Jurnalul National.
Proiectul legii educatiei frizeaza ab­sur­dul, reglementand foarte strict exact domeniile in care prevede ca uni­versitatile au libertate deplina de decizie. Rectorul Universitatii Babes-Bolyai, Andrei Marga, spune ca pro­iec­tul legii educatiei, promovat de ac­tuala conducere a ministerului, este unul "peticit, diletant si anacro­nic" si ca intentia celor care l-au ela­bo­rat este de a restrange drastic autonomia universitara si a controla politic invatamantul superior.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !