Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Licitatii cu iz penal la Primaria Capitalei, informeaza EVZ.
In premiera pentru mandatul lui Oprescu, Directia Nationala Anticoruptie a deschis un dosar penal cu nume de cod „PMB”. Ancheta vizeaza o serie de licitatii organizate de Administratia Strazilor, condusa de directoarea Alina Roman. Directia Nationala Anticoruptie are in lucru un dosar penal in care se investigheaza o serie de fapte comise la Primaria Municipiului Bucuresti.
 
Cea mai dificila runda de negocieri cu FMI: Vladescu: Arieratele statului cresc, dar taxele raman neschimbate, titreaza Ziarul Financiar.
Arieratele statului catre companii au continuat sa creasca in primul trimestru, dar ministrul finantelor Sebastian Vladescu da asigurari ca TVA nu va fi majorata si sustine ca discutiile cu FMI vizeaza doar largirea bazei de impozitare si restructurari in sectorul public. Vladescu recunoaste ca discutiile cu FMI sunt complicate, insa sustine ca nu exista riscul de a intrerupe acordul incheiat cu institutia internationala.

Bancherii se bat in oferte pentru banii bunicilor, anunta Capital.
Pensia e un venit mic, dar, in vremuri de criza, cel putin este stabil. Bancherii nu mai stramba din nas la astfel de clienti, astfel incat produsele si facilitatile pentru pensionari, candva oferite doar de una-doua institutii, se inmultesc. Mai multe banci ofera po­sibilitatea incasarii pen­siei de stat prin inter­mediul conturilor bancare de catre pensionari. Printre acestea: BCR, Raiffeisen, OTP, Volksbank si CEC. In ultima luna, inca doua banci au inceput sa ofere aceasta facilitate si anume: Intesa SanPaolo si Romanian International Bank (RIB).

Marele ghinion al Romaniei: toata lumea se pricepe la agricultura, ne spune Gandul.
Desi agricultura este considerata de analisti ca unul dintre motoarele de relansare a economiei dupa criza, in acest an Guvernul nu are nici o masura care sa sustina comasarea terenurilor. "Ministerul Agriculturii nu are nici o masura de sustinere a comasarii terenurilor in acest an. Renta viagera nu mai functioneaza incepand din acest an. Fondurile europene nu sprijina comasarea suprafetelor agricole", a declarat pentru Gandul Adrian Radulescu, secretar de stat in Ministerul Agriculturii.

De ce resorturile ar aduce mai multi bani si turisti pe litoralul romanesc, scrie Money.ro.
Resortul e o statiune care apartine, in general, unui singur proprietar. Diferenta majora intre o statiune de pe litoralul romanesc si un resort este destinatia banilor atrasi acolo. In resort banii cheltuiti de turisti, de la cazare, pensiune, entertainment-ajung la un singur proprietar. Mai mult, resortul atrage turisti si in extra-sezon. Mai multi turisti, mai multi bani.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !