Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Ajutor fiscal otravit pentru firmele cu restante mici, ne spune Capital.
Desi pretind ca vin in sprijinul companiilor cu noul sistem de calcul, Finantele dubleaza in fapt majorarile de intarziere pentru restantele bugetare cuprinse intre trei si sase luni.
 
Estimarile realizate de expertii in fiscalitate demonstreaza ca sistemul de calcul al dobanzilor de intarziere la plata a datoriilor bugetare ii dezavantajeaza pe cei care isi achita obligatiile in trei-sase luni. In schimb, ii favorizeaza pe cei care intarzie mai mult de 300 de zile si care ar putea fi, mai degraba, considerati rau-platnici decat pe cei care fac eforturi sa-si stinga datoriile intr-un interval rezonabil.

Apar cifrele hade ale solutiei finale - Deznodamant dramatic in negocierea cu FMI: nu creste doar TVA, ci si cota unica, titreaza Ziarul Financiar.
TVA la 24% si impozitul pe venit la 20%? Cifrele nu sunt finale si nici asumate, insa majorarea este inevitabila. Spirala scenariilor mult-negate de majorare a impozitelor a culminat ieri cu o varianta de-a dreptul dramatica, atat pentru afaceri, cat si pentru oamenii de rand: TVA creste de la 19% la 24/25%, iar cota unica urca de la 16% la 20%. Acestea au fost cifrele-soc cu care piata a fost alimentata dupa-amiaza, in urma unor noi runde de discutii intre autoritati si FMI.

Sporul de zambet revine in primarii, anunta EVZ.
Bugetarii s-ar putea bucura din nou de sporurile primite in anii trecuti, dupa ce guvernantii au fost de acord sa admita contractele colective pentru a scapa de greva generala. Dupa ce au amenintat cu greva generala, sindicalistii din administratia publica au reusit sa le smulga reprezentantilor guvernului promisiunea ca statul le va plati din nou drepturile salariale prevazute de contractele colective de munca.

Totul despre programul Rabla - de la casarea masinii vechi pana la cumpararea unui autoturism nou, scrie Money.ro.
Programul de stimulare a innoirii parcului auto national 2010 este in plina desfasurare si a beneficiat recent de o noua suplimentare a fondurilor alocate. Money.ro a centralizat toate informatiile de care ai nevoie daca vrei sa participi la Programul Rabla.

Hossu: Nu disponibilizati, depolitizati, titreaza Romania Libera.
Liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu, a declarat marti ca a discutat cu reprezentantii Fondului Monetar International si despre disponibilizari, carora le-a comunicat ca ceea ce au cerut ei, respectiv o reducere cu 0,7% a cheltuielilor cu fondul de salarii si doar 0,3% a cheltuielilor diverse de administrare, este anormal.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !