Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Soselele stau acum in drum din cauza legii PPP, informeaza Capital.
Prima autostrada romaneasca realizata printr-un parteneriat public-privat a fost si primul esec. La rand stau Ploiesti-Buzau-Focsani, Sibiu-Pitesti si Ploiesti-Comarnic. Cel mai important proiect de infrastructura din Romania realizat in regim de parteneriat public-privat (PPP) a ramas doar o hartie fara valoare.
 
Cu Grecia in flacari, FMI devine neinduplecat la Bucuresti, titreaza Ziarul Financiar.
De la Cotroceni vine solutia "amputarii" cheltuielilor bugetare, FMI isi amana plecarea. Amenintarea majorarii impozitelor pentru carpirea bugetului a creat ieri un adevarat iures al intalnirilor la Finante, BNR si Palatul Cotroceni pe tema solutiilor pe care ar putea sa le aleaga Guvernul, dar autoritatile nu au ajuns la o decizie clara. Jeffrey Franks, seful misiunii FMI, a facut naveta intre Finante si BNR fara a-si pierde zambetul afisat in fata jurnalistilor, dar ramanand la fel de zgarcit in a da indicatii despre mersul negocierilor.

Cat costa restructurarea unui credit. Bancile tot nu renunta la comisioane, ne spune Gandul.
Clientii care au probleme financiare pot obtine fara costuri administrative initiale prea mari o restructurare a creditelor, prin prelungirea perioadei de rambursare sau obtinerea unei perioade de gratie de cateva luni. Majoritatea bancilor percep comisioane de restructurare de cativa zeci de lei, in timp ce altele nu solicita nicio taxa suplimentara clientilor care dovedesc ca situatia financiara li s-a inrautatit, dar in final costul suportat de client poate sa urce cu pana la 15%.

Rosia Montana: primul pas spre exploatare, anunta EVZ.
Proiectul „Rosia Montana” a primit un nou certificat de urbanism. Urmeaza avizul de mediu in baza caruia aurul poate fi extras incepand din 2011. Compania Rosia Montana Gold Corporation (RMGC) a obtinut, la finele saptamanii trecute, un nou certificat de urbanism care i-a deschis calea catre un aviz de mediu ce ar permite inceperea exploatarii miniere, cel mai probabil, de anul viitor.

Investitiile halucinante ale Guvernului: casa de cultura cat 10 aeroporturi, informeaza Romania Libera.
Recentele cheltuieli din Fondul de rezerva al Guvernului arata o lipsa ingrijoratoare a criteriilor de acordare a banilor. Singurul criteriu valabil pare sa fie insa cel politic. Prin hotarare de Guvern, adoptata in sedinta din 28 aprilie, Cabinetul Boc a alocat 39,2 milioane de lei pentru 335 de proiecte de investitii si 29 milioane de lei pentru cheltuielile curente si de capital ale 815 primarii si consilii judetene. La o privire asupra anexelor Hotararii de Guvern nr. 417 / 2010 apar insa numeroase ciudatenii.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !