Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Statul taie din investitii ca sa plateasca dobanzi tot mai mari, scrie Capital.
Deficitul programat in primul trimestru a fost atins, numai ca executia arata ca in vreme ce cheltuielile cu investitiile au scazut cu 36%, cele cu dobanzile au crescut cu acelasi procentaj. La noua evaluare a Fondului Monetar International (FMI), Guvernul a prezentat o tema facu­ta in stil propriu. Tinta de deficit programata pentru primul trimestru a fost indeplinita.
 
Isarescu spulbera asteptarile de revenire a economiei: mai intai sa-si corecteze statul deficitul, informeaza Ziarul Financiar.
Guvernatorul Mugur Isarescu spune ca revenirea economiei nu este nici macar dezirabila, cat timp sectorul public nu reuseste sa isi reduca deficitul enorm, fie prin taieri dure de cheltuieli, fie prin majorarea de taxe.

Sindicatele pregatesc greve ample, anunta EVZ.
Nemultumiti de scaderea salariilor in sectorul bugetar cu 25%, masura anuntata ieri de presedintele Traian Basescu, liderii marilor Confederatii sindicale se intalnesc, astazi, la sediul Cartel Alfa pentru a stabili calendarul protestelor. Iar pensionarii au anuntat ca miercuri vor picheta Palatul Cotroceni si toate prefecturiile din tara.

Analiza Harvard: Europa aplica metoda Ceausescu?, titreaza Romania Libera.
Faptul ca o tara isi poate plati datoriile nu inseamna in mod necesar si ca ea ar trebui sa aleaga sa faca acest lucru, spune Kenneth Rogoff, profesor de economie la Universitatea Harvard. El da exemplul Romaniei in perioada Ceausescu, care a rambursat datoria, desi ar fi putut beneficia de politica de anulare partiala a datoriilor.

Economistii: Salariile au scazut la privat, era timpul si pentru sectorul public, anunta Money.ro.
Prin cresterea fiscalitatii, afirma analistii, riscam deteriorarea increderii investitorilor straini si cresterea datoriei publice. Majoritatea economistilor au rasuflat usurati: am ales raul cel mai mic, nu creste fiscalitatea, s-a respectat principiul manualului de economie care spune ca “nu se cresc taxele pe timp de criza”.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !