Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow De prin ziare
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

De prin ziare
Fiscul inventeaza noi metode pentru a taxa firmele suplimentar, scrie Capital.
O modificare din Codul de procedura fiscala, care le permite inspectorilor sa reconstituie obligatiile fiscale, va duce la noi abuzuri si la sume mai mari de plata pentru firme. Oprevedere care le acorda inspectorilor fiscali posibilitatea de a stabili obligatiile prin metode indirecte de reconstituire a veniturilor sau cheltuielilor unei firme a fost introdusa in Codul de procedura fiscala, la cea mai recenta modificare.
 
Oamenii de afaceri despre decizia de micsorare a salariilor, pensiilor si ajutoarelor de somaj: Este corect, titreaza Ziarul Financiar.
Oamenii de afaceri spun ca decizia de a micsora salariile, pensiile si ajutorul de somaj anuntata de presedintele Traian Basescu este o idee buna, in contextul in care alternativa ar fi fost cresterea TVA si a cotei unice. Omul de afaceri Dan Sucu, care controleaza grupul Mobexpert cu afaceri de 115 mil. euro in 2009, spune ca decizia de a nu majora cota unica si TVA este o veste buna.

FMI si CE: Dezvoltarea economica a fost mai slaba decat ne asteptam, anunta EVZ.
Economia Romaniei nu va creste anul acesta, asa cum se estimase anterior, dar s-au realizat progrese importante, au declarat reprezentantii FMI si ai Comisiei Europene, care prezinta concluziile misiunii de evaluare. FMI ar putea debloca urmatoarea transa din imprumutul acordat Romaniei, daca Guvernul va aplica planul de reducere a cheltuielilor bugetare pana in luna iunie, cand conducerea Fondului va lua in discutie raportul misiunii de evaluare. Jeffrey Franks a declarat ca suma pe care o va primi Romania va fi de aproape 900 de milioane de euro.

Sindicalistii ne intorc in timp. Salvarea pensiilor de stat prin „inghetarea“ pensiilor obligatorii administrate privat, ne spune Gandul.
O idee a sindicatelor "agreata" de presedinte. Presedintele Traian Basescu a acceptat "de principiu", ideea stoparii majorarii contributiei la fondurile suplimentare de pensii obligatorii, administrate privat (Pilonul II), pe seama diminuarii, cu 0,5%, a contributiei la Fondul public de pensii, a anuntat Bogdan Hossu, presedintele Cartel Alfa, dupa intalnirea de duminica, de la Cotroceni, intre presedinte si liderii confederatiilor sindicale reprezentative. Hossu a spus ca, in acest fel, s-ar suplimenta Fondul public de pensii cu circa 400 de milioane de euro, iar reducerea de 15% a tuturor pensiilor nu ar mai fi necesara.

Cum a ratat Romania sanse de miliarde, ne informeaza Romania Libera.
Multe investitii straine de miliarde au ocolit Romania. Au fost ratate astfel zeci de mii de slujbe si mari contributii la buget. In plus, statul deruleaza sute de contracte scumpe si inutile, iar evaziunea fiscala face ravagii. Peste 7 milioane de oameni nu ar astepta cu spaima 1 iunie daca aceste domenii ar fi fost administrate corect.
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !