Descarcati Flash Player pentru a vizualiza continutul .
Image 1 Title
Image 2 Title
Image 3 Title
Image 4 Title
Image 5 Title

AcasaServiciiAvantajeCarieraPortofoliuCautareContactCodul Fiscal 2014
Acasa arrow Stiri arrow Directorul general al Allianz-Tiriac Pensii Private, sanctionat de CSSPP
Servicii
Preturi
Noutati Legislative
Legislatie
Stiri
Info Utile
Programe - Declaratii
Etape infiintari societati
Link-uri utile
Coduri CAEN Rev.2
Codul Fiscal 2014
Codul Fiscal 2013
Codul Fiscal 2012
Codul Fiscal 2011
Cod Procedura Fiscala
Legea 31/1990
Legea 31/1991
Legea 64/1995
Legea 441/2006

Directorul general al Allianz-Tiriac Pensii Private, sanctionat de CSSPP
Directorul general al al S.C. Allianz-Tiriac Pensii Private a fost sanctionat de Consiliul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) pentru ca nu a convertit contributiile a peste 200 de angajati ai "Transgaz" SA, in unitati de fond, informeaza un comunicat de presa al CSSPP.
 
Potrivit CSSPP, sanctiunea a fost acordata ca urmare a neindeplinirii, in termenul prevazut de lege, a obligatiei de a converti suma de bani reprezentand contributiile aferente lunii noiembrie 2008, in unitati de fond, pentru 222 angajati ai S.N.T.G.N. „Transgaz" S.A. - Exploatarea Teritoriala Cluj, participanti ai Fondului de pensii facultative AZT MODERATO.

„Consiliul CSSPP a dispus sanctionarea cu amenda contraventionala a directorului general al S.C. Allianz-Tiriac Pensii Private Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A. pentru incalcarea prevederilor art. 80 alin. (1) din Legea nr. 204/2006 privind pensiile facultative, cu modificarile si completarile ulterioare. Aceasta masura este insotita de obligatia administratorului de a intreprinde masurile necesare remedierii faptelor constatate”, se arata in documentul CSSPP.

Astfel, S.C. Allianz-Tiriac Pensii Private Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A. are obligatia:
- Sa intreprinda masurile care se impun pentru ca fiecare dintre participantii prejudiciati sa detina in cont unitatile de fond care li se cuveneau in cazul in care contributiile respective ar fi fost convertite in termenul prevazut de lege, tinand astfel cont si de randamentul aferent acestora. Diferenta dintre valoarea unitatii de fond de la data efectuarii corectiei si valoarea unitatii de fond de la data de 9 decembrie 2008 va fi suportata de catre S.C. Allianz - Tiriac Pensii Private Societate de Administrare a Fondurilor de Pensii Private S.A.;
- Sa informeze participantii implicati, angajatorul acestora si CSSPP cu privire la indeplinirea obligatiilor care au caracter reparatoriu.

CSSPP desfasoara activitati de supraveghere si control pentru a asigura respectarea de catre entitatile implicate a dispozitiilor legale in vigoare, in sistemul de pensii private.
 
Sursa: Avocatnet.ro
 
© 2024 Contabilitate Bucuresti - Contabilitate - Consultanta Contabilitate - Servicii de calitate pentru afacerea Ta !